Nå dina mål lättare genom att organisera dig. Allt börjar med att ta första steget och som jag själv och många andra säger allt börjar med en plan. För att slippa ta omvägar eller glömma bort vad det var man ville på vägen är en plan. Att organisera dig hjälper dig med det. För det är något magiskt i att ha ordning och reda för att bara fokusera på det du vill. Det är även ett ypperligt sätt att hitta dina förutsättningar för din plan. Här kan du läsa mer om hur du organiserar dig till framgång i ditt liv!

8 oktober, 2019
våga marknadsföra

Guiden för att våga marknadsföra sig själv

Det har varit sjukt svårt för mig att våga marknadsföra mig. Som egenföretagare är det avgörande om du kan leva på det eller inte. Vågar vi berätta hur jävla bra vi är? För mig har det varit en jävla uppförsbacke att komma dit jag är i att kunna marknadsföra mig. Och därför tänkte jag varför inte dela med mig? Det finns ju inget jag behöver hålla hemligt hur man lyckas att våga marknadsföra sig. Börja med att dokumentera istället för att marknadsföra dig Vi behöver inte lägga tyngden i att […]
1 oktober, 2019
Fälla som egenföretagare

Den absolut farligaste fällan som egenföretagare

Snart 6 år som egenföretagare och typ lika många tabbar som de finns veckor på de åren har jag nog gjort. Jag blev inspirerad av “Dare to suck”. Därför tänkte jag dela med mig av ett som kostade mig mycket i början. När du startar så är allt nytt och allt måste vi lära oss. Inget kommer bara som i en dröm. Och eget företag på riktigt är ingen dans på rosor. Som Karin Lindahl gav oss som råd på 2019 års Wonder women : Det är bara att slita […]