Om mig, Johanna Plato

Hej!

Jag heter Johanna och startade enklaknep för några år sedan. För att själv utvecklas och att dela med mig av alla trick, som plockas upp på vägen.  Det har både i IRL och online. Det är en resa och än är vi inte klara! Förändringens vindar blåser alltid här på sidan. Med utbildningar som webbutveckling och annat som har med webben att göra, designar jag hemsidor och bloggar för den som vågar ta steget till en helt ny och fantastisk närvaro på nätet. Vi alla vet att det räcker inte längre att se nätet som en modefluga utan vi måste finnas på båda ställena. IRL och online för att hänga med i utvecklingen.

 

 

Johanna Plato

Vill du öka dina möjligheter, närvaro och framför allt personlig utveckling. Hör av dig så kan vi bygga upp din alldeles egna sida på nätet.

När jag inte sitter vid datorn, kryper jag runt på marken, klättra upp på saker och försöker hitta rätt vinkel till det jag vill fotografera. Det finns ingen känsla som går upp emot att fånga den där känslan som man kände när man såg motivet!
Sitter du inne på ett grymt tips eller vill att jag ska göra mer eller mindre av något, hör av dig! Din tankar är alltid välkomna.  Lättast att nå mig är via mail på kontakt@enklaknep.se