Hej, detta är

Johanna!

 

Sååå då var vi här. Vad vill du veta om mig och vad vill jag berätta för dig är oftast dom två största delarna som tar emot när man ska bygga sin hemsida. Jag ska berätta en hemlighet för dig. Om det var lätt så skulle alla göra det.

För mig började hela webbplats byggandet med en nyfikenhet på hur saker och ting fungerar. Det är oftast det som är drivkraften bakom det jag gör. Frågan som jag behöver svar på.

Av en händelse så var det just det som drev mig till att skriva en bok. Nyfikenheten på hur det fungerar att skapa en bok.

Den nyfikenheten har även lätt mig in på SEO, marknadsföring och framför allt sociala media. Och det hela började med att jag tycket det skulle varit coolt att veta hur man bygger en hemsida. 

En gång, jag tror att året var 1999. Men är inte helt säker på om det var precis innan millennium skiftet eller straxt efter. Då byggde jag en hel hemsida i Microsoft Word. 

Om jag inte minns fel så hade den 10 sidor med länkar, meny och allt. Vad jag tror att man fortfarande kan göra det i Word. Men det blir inget vidare snyggt eller funktionellt.

Hoppar vi fram till idag så bygger jag både hemsidor och coachar i marknadsföring. För idag vill jag väcka nyfikenhet och utbilda andra i hur just du kan skapa din plats på webben. 

Digital Fullträff

För mig tror jag att Digital Fullträff handlar om att bygga värdefulla saker på webben. Som träffar rätt för rätt personer.

Personligen älskar jag att undersöka vad som funkar och inte. Och skrivit ner grunderna som jag tror kan hjälpa alla att ha koll på i sin marknadsföring. Det var ett projek som tog mig 4 år och nu kan jag kalla mig författare till en gedigen bok som jag tror är användbar för många som vill bara doppa en tå i marknadsföring till den som är lite mer bevandrad. 

Det finns något för alla som är intresserad att skapa ett genuint personligt varumärke på webben i Digital fullträff. 

Dags att starta ett nytt projekt
Skicka gärna ett hej Skicka gärna en fråga