Johanna Plato skapare av enklaknep

enklaknep - Inspiration för briljanta människor

Jag tror att varje sida på nätet kan utvecklas, bli bättre, hitta de som behöver det du har att erbjuda. En snygg hemsida skapar möjligheter.

Idé till färdig sida

Du är med varje steg på vägen och väljer själv hur mycket arbete du vill lägga ner på utvecklingen av din hemsida eller blogg. Du ska utan några förkunskaper kunna sköta din sida själv efter avslutat projekt med mig. Är det något du undrar över kan du alltid höra av dig hjälper jag dig med en knuff åt det håll där du finner informationen som du behöver.

Trender, språk och olika system. När du beställer en ny hemsida byggs den i ett system som heter WordPress. Jag valde att arbeta med WordPress för att det är det systemet som är enklast att överlåta efter att sidan är uppbyggd. Med en enklare kurs kan du använda dig av WordPress och uppdatera din information när du vill.

En sida skapas alltid med fokus på att du ska kunna använda den och ändra innehållet helt själv efter samarbete emellan oss.

enklakneps policy hittar du här

enklaknep-254

Johanna Plato

Vem är jag som sitter bakom denna idé och hemsidan egentligen?

Johanna är mitt namn, smeknamnen är många och ofta baserade på min längd, som mini. Född på åttitalet och älskar äventyr.

När inte datorns fläktar surrar i min närhet gillar jag att:

  • Läsa
  • Titta på tv-serier
  • Baka
  • Geocaching
  • Resa
  • Utflykter

Det finns mängder av saker som kan fylla tiden, det svåra att finna tiden till allt. Det dyker alltid upp något nytt spännande att testa, tycker inte du det?

Att hålla sig sysselsatt och njuta av livet är det bästa som finns.

Nyfiken på mer? Eller undra något maila mig gärna.