Okej det här var svårt

19 augusti, 2015

Okej idag har jag haft jätte mycket att göra och så ska ju hinna uppdatera bloggen. Vilken press det blev. Jag tänkte att jag skriver lite om hur jag strukturerar ett inlägg. Tack till Maria som frågade mig om det. Annars hade jag nog inte haft något att skriva om.

Hur du kan strukturera dina inlägg

Det här är det jag har med i min struktur:

  • Titel
  • Taggar (De orden som passar inlägget, 3-5 st)
  • Nyckelordsfras (ett ord eller en fras som du vill fokusera på i inlägget)
  • Idéer (Vad ska det handla om, jag brukar skriva några punkter jag vill ha med)
  • Uppmaning till handling (Vad vill du att läsaren ska göra efter inlägget)
  • Datum (När vill jag publicera inlägget)
  • Kategori (Vad ska inlägget ha för kategori)
  • Checklista (Har jag gått igenom allt så att det är klart att publiceras?)

Det är allt jag gör för att strukturera upp inlägget visst ser det jobbigt ut?!
Strukturerat inlägg1

 

Om du har klickat på pilen kan du se en glimt av den senaste designen av bloggplaneringen den är snäppet mer effektiv än den som du kan ladda ner här på sidan. Jag kommer att släppa den snart, så håll dig uppdaterad för att inte missa hur du kan skapa ett mer effektivt förhållande till din blogg. Men kan du inte vänta! Gilla min Facebooksida och lämna en kommentar med rätt mailadress så kommer jag att skicka den till dig!

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0