Lea som lever utan filter
21 december, 2017
Varför jag skapade denna julkalendern och varför det gick snett
23 december, 2017

Oh no I fucked up

Det var ungefär här som jag upptäckte att något inte funkar. 24 luckor räcker inte. Så vad ska jag göra med resten? Det vet jag inte. Eller ja det är två dagar kvar och jag tänkte att jag skulle lyfta fram kvinnor. Inte en utan många saker som vi kvinnor är super grymma på.

Johanna enklaknep

Men vad har vi som kvinnor som inte andra har? Så himla mycket. Jag tror inte så många tänker på sakerna som vi faktiskt gör utan att ens tänka på det. Sen är detta en generalisering och nej att som har kvinnokönet har dessa.

Driver emot sina mål snabbare

Många gånger så  kan man se att i hemmet är det kvinnan som sätter och driver igenom målen. När det kommer att skapa ett fint hem eller vart man ska resa. Valen är många men en kvinna är rätt person för jobbet.

Grym på att sätta andra i fokus

Många gånger så kan man se i en grupp med kvinnor är att de är snabba på att försöka inkludera alla. Ser till att alla mår bra. Jag vet att filmer säger nått helt annat men har du hittat rätt kvinnor så gör de allt i sin makt för att se till att alla mår bra.

Eftersom jag fuckade up så kommer det något mer genomtänkt imorgon.

Sorry för att det inte blev som det var tänkt. Men ibland blir det bara så eller hur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *