27 juni, 2022

Ny riktning på enklaknep.se

Det började inte längre kännas som en utmaning att driva företag. ”Ekorrhjulet” som många kallar ett stabilt men lite tråkigt jobb som jag lämnade för 8 år sedan för att23 driva företag och nu hade jag hamnat på en platå i mitt företagande.

Det lunkade på i samma takt och med clickup behövde jag inte tänka längre. Allt var färdigt och planerat och rutinerna lagda. Även om jag gör mer än vad jag någonsin har gjort blev jag uttråkad. Jag hittade ingen inspiration på mina vanliga ställen som Instagram och så vidare.

Och undertiden bakom kulisserna jobbade jag på Business Queen™, ett nätverk! En anda som ska väcka vilja hos kvinnor att regera över sina företag. Ta ansvar, inspirera och inspireras.

” No one calls you honey when you’are sitting on a throne”
– Valerie Broussard, A little wicked

Det har tagit sin tid och växt fram. Det som är så sjukt kul är att augusti 2022 startar vi i gång med dom första officiella träffarna. Helt digitalt, med en agenda och så kommer vi påbörja starten av ett nätverk som inte fungerar som dom flesta, utan har en hemlig twist.

I detta kom jag till insikt att jag behöver gå i en ny riktning för att få tillbaka glöden som jag hade i början när jag startade företaget. Bli frälst på nytt, hitta nya utmaningar.
1 steget är att separera mitt kreativa varumärke enklaknep som är mer fluffigt med mitt företags varumärke som är mer stilrent och kan uppfattas som mer seriöst. Med mörkare dovare färger.


Detta är för att jag ska kunna ta mig mer kreativa friheter med enklaknep och en mer utforskande stil. Det är där jag tror att jag kommer att kunna hämta min inspiration och känns glöden igen i att driva företag.

Företagets varumärke som har fått ligga och skvalpa lite bakom kulisserna kommer att få träda fram mer i företagssammanhang och kommer att fokusera på den biten att utföra uppgifterna som behövs göras.

Jag säger inte att man inte kan ha båda i samma varumärke det jag säger är att det känns som att vi kanske behöver en tydlig avgränsning i vårt företagande där vi får vara utforskande och lite fluffig. Och att man har en annan del som är tydlig där det inte finns så mycket spelrum för utforskning utan att driva igenom saker är prioriteten. Jag tror det är det som jag har saknat i mitt företag det senaste en tydlig bild och uppdelning så att inte allt blandas ihop och blir samma tråkiga rundgång där allt får samma värde och energi.

Bokföring och skapa innehåll ska inte ha samma energi, men för mig så hade allt flutit ihop. Därför testar jag nu att dela på det. Än så länge har jag fått mer energin och tycker att det är roligt att bara få låta sin kreativitet flöda. Medens jag har en avgränsning då jag bara jobbar med att få saker gjorde efter konstens alla regler. Tänkte att jag kunde dela med mig i ett sätt att driva företag på som kanske inte är så vanligt speciellt när man sitter på alla stolarna själv.

Vill du läsa mer?!

Hur du skapar en snygg signatur i din gmail!

Det finns ett sätt att skapa en supersnygg footer eller signatur i din mail! Och det är utan att behöva koda. Det du behöver är Gmail och google docs inget mer. För att lägga in bilder och så en fin design på din signatur. På 5 min kan du få ett helt annat utseende på dina mail. Med hjälp av denna videon så kan du enkelt skapa din egna designade...

läs mer
Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Lyssna: Första gången vi gör något som känns det helt fantastiskt. När du köpte din första dyra pryl eller bil. Eller varför inte första gången du smakade den där goda tårtan. Men andra gången du gör något så trubbas den känslan av. Och den minskar för varje gång och det som var hur najs som helst blir en beige vardags grej. Detta är...

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0
    0
    Varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken