vad hände på influencer eventet
Eventet gick av med en smäll och har bara hört positiva saker från det.
22 juni, 2018
Vill du vara med under hösten? Mängder av projekt!
6 augusti, 2018

Ny design men inte helt klar

Ny design

Ville ha en ny design, men så när jag kastat mig in och låst bloggen länge känns det som att dags att öppna även om jag inte är klar ens i närheten. Kände att “Good enough” får duga nu så länge. För att bygga lite på den allt eftersom. Det kommer snart en bloggskola och mängder av annat matnyttigt här.

Ny design

Fler ändringar som kommer är att jag kommer att möblera om innehållet lite mer. Skriva mer om arbetet bakom och ta in fler nördiga intressen som jag har. Alla som sammankopplar till personlig utveckling och webben.

Vad är det som är nytt?

Starta här sidan har fått sig en ny design och innehåll. enklaknep har även fått en projektsida. Designen på bloggen håller jag på att jobba med. Så du får ursäkta röran, det byggs om för att bli lättare och roligare innehåll på sidan.

Vad kommer att hända?

Med alla projekt som tog över mitt liv i våras men även nu under sommaren är nu klara och jag kan äntligen fokusera på att uppdatera denna sidan. Vi kommer att gå in mer på nördiga saker och du kommer att få följa med på delar som jag aldrig har delat med mig om innan. Eftersom allt kan man lära sig av och inspireras av. Men en av dom större sakerna är nog att enklaknep kommer få en bloggskola. Där saker som är bra att ha kommer att samlas. Allt för att vi ska kunna få en grym närvaro på webben.

Ny energi och massor med planer.

Jag kommer inte lova något men vi kommer att vara med dom en del fler förändringar här. Och jag hoppas att du är med mig. Har du tankar eller idéer på vad jag skulle kunna göra för att förbättra sidan. Hör av dig. Lyssnar gärna.

8 Comments

 1. Louise skriver:

  Åhhh bloggskolan ser jag fram emot. Jag ska själv börja om från början på en annan portal då ekonomin inte tillåter mig webbhotell och så just nu.
  Ser fram emot det. Ska snart starta upp min nya. Håller på med headers och så.

  • Johanna skriver:

   Vad kul, ja den är på gång! Man bloggar helt efter sina egna förutsättningar tycker jag! Bara man är motiverad och har intresset så kommer resten att lösa sig på vägen.

 2. Ewa Svensson skriver:

  Men så snygg “starta här” blev väntar med spänning på resten.
  Jag har inte bloggat sedan den 1 juni men känner suget efter att blogga igen börjar komma så smått
  Ha en fantastisk kväll /ewa

  • Johanna skriver:

   Tack, ja det kommer. Jag kan förstå att du inte bloggar med så mycket jobb och annat att göra. Men om suget är på G så kommer det nog snart!

 3. Sandra skriver:

  Vad snyggt det blev härinne! Men, jag får ett varningsmeddelande högst upp på sidan när jag går in här, vet inte om du sett det själv? PMa mig på FB om du vill att jag ska skicka en skärmdump.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *