Ny design men inte helt klar

Ville ha en ny design, men så när jag kastat mig in och låst bloggen länge känns det som att dags att öppna även om jag inte är klar ens i närheten. Kände att ”Good enough” får duga nu så länge. För att bygga lite på den allt eftersom. Det kommer snart en bloggskola och mängder av annat matnyttigt här.

Ny design

Fler ändringar som kommer är att jag kommer att möblera om innehållet lite mer. Skriva mer om arbetet bakom och ta in fler nördiga intressen som jag har. Alla som sammankopplar till personlig utveckling och webben.

Vad är det som är nytt?

Starta här sidan har fått sig en ny design och innehåll. enklaknep har även fått en projektsida. Designen på bloggen håller jag på att jobba med. Så du får ursäkta röran, det byggs om för att bli lättare och roligare innehåll på sidan.

Vad kommer att hända?

Med alla projekt som tog över mitt liv i våras men även nu under sommaren är nu klara och jag kan äntligen fokusera på att uppdatera denna sidan. Vi kommer att gå in mer på nördiga saker och du kommer att få följa med på delar som jag aldrig har delat med mig om innan. Eftersom allt kan man lära sig av och inspireras av. Men en av dom större sakerna är nog att enklaknep kommer få en bloggskola. Där saker som är bra att ha kommer att samlas. Allt för att vi ska kunna få en grym närvaro på webben.

Ny energi och massor med planer.

Jag kommer inte lova något men vi kommer att vara med dom en del fler förändringar här. Och jag hoppas att du är med mig. Har du tankar eller idéer på vad jag skulle kunna göra för att förbättra sidan. Hör av dig. Lyssnar gärna.

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

8 Kommentarer

 1. Louise

  Åhhh bloggskolan ser jag fram emot. Jag ska själv börja om från början på en annan portal då ekonomin inte tillåter mig webbhotell och så just nu.
  Ser fram emot det. Ska snart starta upp min nya. Håller på med headers och så.

  Svara
  • Johanna

   Vad kul, ja den är på gång! Man bloggar helt efter sina egna förutsättningar tycker jag! Bara man är motiverad och har intresset så kommer resten att lösa sig på vägen.

   Svara
 2. Ewa Svensson

  Men så snygg “starta här” blev väntar med spänning på resten.
  Jag har inte bloggat sedan den 1 juni men känner suget efter att blogga igen börjar komma så smått
  Ha en fantastisk kväll /ewa

  Svara
  • Johanna

   Tack, ja det kommer. Jag kan förstå att du inte bloggar med så mycket jobb och annat att göra. Men om suget är på G så kommer det nog snart!

   Svara
 3. Sandra

  Vad snyggt det blev härinne! Men, jag får ett varningsmeddelande högst upp på sidan när jag går in här, vet inte om du sett det själv? PMa mig på FB om du vill att jag ska skicka en skärmdump.

  Svara
  • Johanna

   Tack, ja det är en del att göra på bloggen. Men den börjar att ta form i alla fall 🙂

   Svara
  • Johanna

   Tack <3

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *