ebok bloggninja
Arbetar på nästa e-bok
31 mars, 2015
15 låtar som inspirerar och kan boosta din kreativitet
9 april, 2015

Ny bok om bloggande

Dags att släppa en ny e-bok tycker jag. Efter en del skrivande har en ny liten e-bok tillverkats. Denna gången handlar den om det som ingen talar om för dig när du starta din blogg.

Det verkar som att det är en hemlighet eller något. Det som krävs för att starta en blogg och mycket mer kan du läsa om i denna lilla bok.

e-bok hemligheten bakom, bloggninja[wpdm_package id=’8542′]

3 Comments

  1. Gabrielle skriver:

    Vad kul! Har precis börjat blogga, så ska läsa denna så fort jag får tid 🙂

  2. […] Lite då och då släpper jag en och annan e-bok om bloggande. För att inte inläggen ska bli för långa och tråkiga att läsa. Just nu sitter jag och arbetar på en som jag tror att du kommer att gilla. Tyvärr kan jag inte avslöja något ännu för att titeln har inte format sig ännu. Nu när det är kyligt ute och man bara vill krypa upp med en filt tänkte jag att det skulle vara passande att jobba på nästa bok. Om du vill ladda ner en tidigare bok kan du hitta länken i sidomenyn eller med denna länken här.  […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *