Nu startar webbdagarna i Göteborg1 min läsning

Samarbete med Internetworld och webbdagarna.

Varje år hålls det mängder va spännande event. Men detta är nog ett av de största inom denna nischen i Sverige. Klockan 8 idag öppnades dörrarna på posthotellet. Och jag är här! Förväntningarna är höga. Äntligen ska jag kolla vad detta grymma evenemang går för!

Nu startar webbdagarna

Först ut är det så skapar du en content-strategi som fungerar. Jag du hör ju bara jag dansar på små rosa moln redan. Sen kommer vi att rulla på med nya regler för direkt marknadsföring och efter hjärnan är fylld så är det AW med alla som vill hänga kvar.

Webbdagarna i hela 2 dagar

När detta inlägget kommer upp springer jag redan runt och försöker få med mig så mycket kunskap jag bara kan ladda ner i hjärnan och i skrift. Det kommer fler inlägg om just webbdagarna! När jag faktiskt har tagit del av allt. För mig så känns det helt sjukt kul att ha detta samarbetet då det är precis de ämnen som jag verkligen älskar att utvecklas i.

2 thoughts on “Nu startar webbdagarna i Göteborg1 min läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *