19 september, 2017

Nu startar webbdagarna i Göteborg

Samarbete med Internetworld och webbdagarna.

Varje år hålls det mängder va spännande event. Men detta är nog ett av de största inom denna nischen i Sverige. Klockan 8 idag öppnades dörrarna på posthotellet. Och jag är här! Förväntningarna är höga. Äntligen ska jag kolla vad detta grymma evenemang går för!

Nu startar webbdagarna

Först ut är det så skapar du en content-strategi som fungerar. Jag du hör ju bara jag dansar på små rosa moln redan. Sen kommer vi att rulla på med nya regler för direkt marknadsföring och efter hjärnan är fylld så är det AW med alla som vill hänga kvar.

Webbdagarna i hela 2 dagar

När detta inlägget kommer upp springer jag redan runt och försöker få med mig så mycket kunskap jag bara kan ladda ner i hjärnan och i skrift. Det kommer fler inlägg om just webbdagarna! När jag faktiskt har tagit del av allt. För mig så känns det helt sjukt kul att ha detta samarbetet då det är precis de ämnen som jag verkligen älskar att utvecklas i.

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

2 Kommentarer

 1. Siranee

  Superkul att det är du som får gå och kan sedan dela med dig ?

  Svara
  • Johanna

   Ja jag ska verkligen dela med mig. Antecknar som en tok?❤️

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

GåvaInstagram Checklista

Få kontroll över ditt Instagram konto. Missa inte dom små detaljerna som ger ett starkt intryck på dina kunder. Börja prenumererar på mitt hemliga brev  så får du den direkt i din inkorg strax.

0