En sida utan innehåll är som ett rum utan möbler blogg
En sida utan innehåll är som ett rum utan möbler
21 juni, 2016
Lista som hjälper dig att hitta fokus
Lista som hjälper dig att hitta fokus
12 juli, 2016

Nu börjar det bli ordning igen

Blogga

I ett inlägg som nu inte längre finns som jag publicerade tidigare idag skrev jag om alla problem som jag haft. Med virus på alla enheter här hemma, trasig mobil, trasig läsplatta och inte nog med det denna sidan blev hackad. 

Nu börjar jag att få ordning på sidan, men många länkar måste riktas om och bilder fattas. Hoppas att du förstår och att det kommer att fixas så snart som möjligt. Det kommer även snart att rulla på som vanligt på bloggen. När den är hel igen.

Blogga

 

2 Comments

  1. Louise skriver:

    Been there många vevor hela våren känns det som. Jag blev ju hackad av malware fyra gånger på en månad varav bilderna försvann från min databas.
    One hjälper ju inte till speciellt så man får fixa det själv med deras lösningar.
    Hoppas att det fixar sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *