Nu börjar det bli ordning igen

11 juli, 2016

I ett inlägg som nu inte längre finns som jag publicerade tidigare idag skrev jag om alla problem som jag haft. Med virus på alla enheter här hemma, trasig mobil, trasig läsplatta och inte nog med det denna sidan blev hackad. 

Nu börjar jag att få ordning på sidan, men många länkar måste riktas om och bilder fattas. Hoppas att du förstår och att det kommer att fixas så snart som möjligt. Det kommer även snart att rulla på som vanligt på bloggen. När den är hel igen.

Blogga

 

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

2 Kommentarer

 1. Louise

  Been there många vevor hela våren känns det som. Jag blev ju hackad av malware fyra gånger på en månad varav bilderna försvann från min databas.
  One hjälper ju inte till speciellt så man får fixa det själv med deras lösningar.
  Hoppas att det fixar sig.

  Svara
  • Johanna

   Usch va jobbigt. Tar du en backup på dina bilder manuellt nu?

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0