Sammankopplingen emellan sinnet och omgivningen
Sammankopplingen emellan sinnet och omgivningen
9 oktober, 2015
Hur du kan skapa tillfälle för dig själv
Hur du kan skapa tillfälle för dig själv
13 oktober, 2015

Näring för de upptagna

Näring för de upptagna

Vi har jätte mycket att göra i våra liv, så mycket att det kan vara helt överväldigande. Tider ska passa, relationer ska underhållas för att bara nämna några av all våra saker som ska göras. Det kan verkligen vara helt överväldigande att leva idag. Hur ska vi kunna göra allt utan att gå in i väggen?

Näring för de upptagna

För varje sak du ska göra gör du av med energi, även om det inte känns så för tillfället. Det är som ett uttag och det vi tar ut måste vi ju fylla på med också. Vi måste helt enkelt fylla på med näring ibland. Enkelt? Nej så enkelt är det verkligen inte, speciellt eftersom vi är duktigare att lista saker vi borde göra. Och glömmer helt att boka in en paus då du kan fylla på med näring. Vågar du boka in tid då du ska fylla på med näring och bara vara? Inget internet eller något sånt som pumpar i dig intryck. Bara vara för en stund.

Det finns många olika sätt att fylla på med näring i våra upptagna liv. Men ett av dom är inte att köpa saker. Det slutar aldrig bra och den typen av näring håller inte i längden. Även om det är kul att shoppa är det inget bra sätt att hitta balansen i våra upptagna liv.

Fyll på med näring i ditt liv, ta en promenad eller sätt dig i soffan med en kopp te och grym musik. Testa något nytt i ditt upptagna liv, planera in tid för dig att fylla på med näring. Har du tid för dig själv denna veckan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *