MINA TJÄNSTER

01

Syfte

Det är hela skälet till varför du ska och vill göra din grej. Det är svaret till varför gör du det du gör? Kan du svara på det och känna det enda in i din kärna så har du hittat ditt syfte. Det är även det som kan vara din energikälla när du ska sätta dina planer i bruk. 

Coaching

Det kan vara svårt att veta vad det är som driver en. Det där varför jag gör det jag göra. Därför släpper jag 4 tider i månaden där vi under en timma går ner på djupet och tittar på vad ditt syfte är för att driva din business på webben. 

Som en PT-timma i att hitta ditt driv och spår för att skapa något framgångsrikt.

 • 600kr ex moms 
Workshop

I hur du hittar ditt driv. Vi brukar vara kring 10 personer för att skapa en bra miljö för utveckling. Detta är en plats för dig som på ett kreativt sätt vill hitta den enkla vägen till ditt varför. Priset variera beroende på lokal. Skriv upp dig på hemliga brev om du är nyfiken på nästa gång vi kör en workshop.

kompass i syfte

Syfte, ditt varför du ska göra det du gör!

”Mötet blev väldigt produktivt då Johanna kan konsten att ställa rätt frågor, det som kändes svårt och luddigt blev snabbt tydligt och konkret.

Johanna har en fantastisk energi som smittar av sig vilket gör det så roligt att jobba med henne. Jag gick ifrån vårt möte med ny inspiration, energi och en tydlig riktning!”

halsoklok.se

Alexandra Björsell

Hälsoklok

Marknadsföring
z

Markandsföring, för att bli synlig. 

02

Marknadsföring

Detta ämnet är stort, vi har tryck som tidningar, böcker och liknande. Men också det digitala som nu har blivt den stora marknaden för att markandsföra sig. Sociala media, sökmotorer (google typ) och e-mail. 

SEO (sökordsoptimering)

Hur ofta använder vi inte google för att hitta det vi söker? Ofta! Och då är det ju lysande om du syns där du behövs. Med analyser och med hjälp av rätt ord så kan du bli hittad av fler som behöver det du har på din webbplats.

Jag hjälper dig med coachning att ta fram en ultimat SEO plan för just dig. Som du enkelt kan följa.

 

 • Kontakta mig för en gratis 30 min konsultation i din SEO.
Instagram

Ett av de största nätverken på webben idag. Det går att konvertera Instagram följare till köpare på din webbplats. Genom olika enkla knep så lägger du och jag upp din strateg för att krossa den där tröskeln och nå fler som behöver vår hjälp. 

 

 • Hör av dig via mitt formulär längst ner på sidan för din 30 min konsultation kostnadsfri. 
Blogg

Bloggen är inte död! Att skriva blogg som en dagbok, ja den är död. Men att skriva om sina expertområden och dela med sig av sin utvecklande kunskap är fortfarande en viktig del i att synas och marknadsföra sig på webben. 

Några gånger per år håller jag i workshop om bloggande och hur du kan få en lojal krets kring dig och din blogg. Som också köper dina produkter.

 • Skriv upp dig på mina hemliga brev så släpps mina datum där eller skicka ett mail. 

”Det är roligt och enkelt att jobba fram en hemsida med Johanna. Hon är kvick, lyhörd, följsam och smart vilket gör att utbytet och kommunikationen i processen går enkelt och snabbt.

Hon vågar använda sig av sin kompetens och tar egna initiativ för att få fram den bästa sidan för just mig, och jag känner mig totalt trygg. Hon har skapat en sida som är så mycket jag och mitt företag att jag direkt kan stå för den.”

Bodytherapy.se

Annika Damm

Body Therapy Göteborg

03

Webbplats

Det är där dina kunder landar. Det är där du kan skapa förtroende och bygga relationer på riktigt. Varje seriöst företag bör ha en seriös webbplats. 

Webbdesign

Det finns 3 olika webbpaket som kan passa dig

Pris från 14 449 ex moms

Webbshop

Det finns ett paket som passar just för dig! Möjligheternas webbshop, från 30 000 kr.

Support

När du känner att du vill ha den där lilla extra tryggheten på din hemsida. Jag häller koll på den så att den är

 • Uppdaterad
 • Säker
 • Optimerad 
 • 2 timmar kosmetisk hjälp per år
 • Konsultation
 • Och är där om något inte funkar. 

Från 400 kr/ månad ex moms 

 • Hör av dig via kontaktformuläret längst ner på sidan. Så berättar jag mer. 
Workshop

Till hösten 2020 kommer jag köra en workshop i hur du bygger din egna sida. Med alla dom tekniska sakerna som det kräver för att inte bara bygga något snyggt utan något som uppfyller standarden på webben. Detta kommer du att få:

 

 • WordPress
 • Premium tema
 • Design kunskaper
 • Optimering
 • Skapa texter
 • Skapa bilder
 • Och mycket mer

Skriv upp dig på hemliga brev så får du veta när jag släpper platserna!

webbplats

Webbplats, för att kunna konvertera.

Ett urval av några designs som jag har gjort

Torbjörn Damm hemsida scaled
Body Therapy Göteborg scaled
Min Syster Tehus scaled
Dator med enklakneps design

Jag jobbar med:

N

Konstnärer

N

Kreativa företagare

N

Restauranger

N

Coacher

N

Företag som vill sälja på nätet

Ska du börja på nått nytt?
Skicka ett hej!

Känner du att det börjar bli dags att förnya sig med nått på webben? Hör av dig så kan vi se om jag kan hjälpa dig. 


GåvaInstagram Checklista

Få kontroll över ditt Instagram konto. Missa inte dom små detaljerna som ger ett starkt intryck på dina kunder. Börja prenumererar på mitt hemliga brev  så får du den direkt i din inkorg strax.

0