Emelie stödjer dig i din förändring i livet
6 december, 2017
Martina ger dig kunskapen för att förändra ditt liv
8 december, 2017

Mikaela pushar dig till nya utmaningar

Om du inte testar nya saker så kommer du aldrig kunna utvecklas. Det är här Mikaela kommer in. Driven, effektiv och ger dig den där lilla extra knuffen som behövs för att våga testat något nytt. För vem vill fastna i samma går vardag för alltid?!

Mikaela kepp explore

Det som är grymt med Mikaela är att hon pushar och låter sig bli pushad. Vilket är en väldigt ovanlig egenskap, oftast har jag personligen bara sett det ena eller det andra.

Projekt som blir gjorda

Mikaela driver för att vi kvinnor ska ha chansen att testa på massa olika coola äventyr. Som ofta är skrämmande att testa på. Som mountainbike då det ofta är anpassat efter män. Vilket kan göra det svårt att hänga med om man är helt nybörjare på det. Det är så himla kul att se idén växa fram och rikta in sig på kvinnors välbefinnande.

Den största dosen av empati är framgången

Mikaela är en av de personerna som snabbast kan sätta in sig i någon annans situation. Vilket jag tror är drivkraften bakom hennes framgång med att skapa konceptet stop explain keep explore. Då hon förstod att det måste skapas en trygg miljö för att vi kvinnor ska våga prova på lite mer extrema sporter som kan vara super kul. Men det kan vara ett stort steg att ta om man inte får hjälp av Mikaela som pushar en. Du hittar hennes sida här!

8 Comments

  1. Mia skriver:

    Heja Mikaela! Jag älskar Keep Explore-konceptet ❤ och försöker så ofta jag kan översätta det på mitt eget liv 🙂

  2. Hon är så cool 👍 Längtar efter att få höra om hennes resa i Bali 😍

  3. Mikaela skriver:

    Härliga Johanna! Så oerhört tacksam för din inspirerande kalender och att jag får vara en del av den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *