Mia lyfter upp alla med sin löpning1 min läsning

Det är liksom aldrig tråkigt att följa eller umgås med Mia. Hennes humor och glädje kommer direkt från hjärtat. Det är svårt att inte bli tokglad när man skrollar förbi en liten dans som Mia gör när hon springer.

men mia

Mia fick mig att vilja springa även om jag inte kan det så mycket inspirerar hon till löpning. Hon till och med inspirerar till att dyka upp på utomhus-fys  när det bara är några grader varmt och regnar vertikalt.

Bjuder på sig själv på ett fyndigt sätt

Det är roligt att läsa och se det Mia skapar. Hon kan det där med kommunikation och publicera det som lyfter upp sina följare. Hon är så himla inspirerande till att våga bjuda lite på sig själv. För i en värld av sociala medier så tar vi oss kanske lite på för stort allvar. Mia är beviset på att man kan skapa bra innehåll med glimten i ögat.

Skapar många nya grymma koncept

Bjud-måndag, kjol-torsdag, kan ha fel på dagarna. Sorry i så fall. Men det som är så himla grymt är ju detta som Mia gör så himla bra. Hon tar tråkiga saker och gör nått nytt med dom. Jag älskar bjud-måndag (eller om det va en annan veckodag, det var ett tag sedan jag såg just den), det skapare en sån där må bra känsla. För vem vill inte bli bjuden på nått?! Hon tar tråkiga saker och putsar till det till nått mycket bättre! Vill du hitta henne? Då gör du det här!

5 thoughts on “Mia lyfter upp alla med sin löpning1 min läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *