Mikaela pushar dig till nya utmaningar
7 december, 2017
Mia lyfter upp alla med sin löpning
9 december, 2017

Martina ger dig kunskapen för att förändra ditt liv

Nyfiken i en strut som gräver djupt i ämnen. Det finns få människor som är så nyfiken som Martina. Med kritiskt tänkande tar hon in så mycket hon kan från alla ställen. För att kunna göra en rättvis analys av det.

Martina johansson

Vilket skulle kunna vara en egenskap som skapar fyrkantig personlighet, men inte i detta fallet. Martina är en av det mest dynamiska personer som jag känner. Impulsiv och väntar inte på ett bra erbjudande utan skapar ett.

Inspirerar till att bryta sina gamla vanor och våga satsa på sig själv

Som en tornador blåser hon in i ens liv och ställer allt på sin spets. Med tanke på att hon själv hela tiden ifrågasätter sina egna val, vänder och vrider på dom. Inspirerar hon andra att göra likadant. Varför nöja sig med det man har om man vill något mer? För Martina lyfter att det är bara du som kan göra skillnad i ditt liv.

Motiverar dig att gå din egna väg

Som en stöttepelare, hejar hon på dig i din förändring. Det är hennes bästa egenskap att dela med sig av sin kunskap utan att trycka ner det i halsen på en. Utan har en djup förståelse att alla väljer hur dom vill. Hitta henne här.

10 Comments

 1. Mia skriver:

  Coola kvinna! Jag har följt Martina ett tag och blir konstant inspirerad och engagerad.

 2. Martina skriver:

  Åh så fint, känner att det är helt rätt beskrivning! 😀 Blir så glad när någon fattar att jag egentligen inte vill ”predika” vad som är sant utan bara inspirera att tänka outside the box för att hitta nya lösningar på gamla problem. Tack för att jag fick vara med i julkalendern, en stor ära!

  • Johanna skriver:

   Vad kul att du gillade de. Ja de e så konstigt med att de tror att du predikar. Kanske för att dom själva gör de antagligen 😉

 3. Fin text om en fin och högst intressant person! Ser framemot att få se mer av henne i vår 🤗

 4. Mikaela skriver:

  Vilken klockren beskrivning av Martina! Alltså den här kalendern… och bara lucka 8 än.

 5. Liselotte skriver:

  En sann inspirationskälla, modigare än de flesta! Älskar Martinas mindset, att våga testa och revidera om det inte blev som man tänkt sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *