Liselotte hanterar kameran lika bra som människor
2 december, 2017
Ewa med sin visdom och kämpargöld
4 december, 2017

Malin en kämpe utan stopp

Det är lätt att lägga sig ner och lossas vara död när det blir en brant uppförsbacke. Men det är inget som Malin skulle göra, ju brantare den är ju mer tar hon i för att ta sig upp och övervinna de olika sakerna. Det är få som jag har träffat på som kämpar i den utsträckningen som hon gör. 

Nalima malin

Hos Malin finner du inga ursäkter. Bara rå vilja och envetenhet som jag personligen ser upp till. Det spelar ingen roll vad problemet är som uppstår, lösningarna blir många att ta sig runt, över eller under skiten.

Med en annorlunda vardag och ett barn som är sjukt.

Det är här som du kan se hennes verkliga styrka. För att vara ensamstående med två barn och ett av dom är sjukt på heltid. Varje gång hon söker hjälp från kommunen så blir hon slagen på fingrarna. De har inte kompetens för att hjälpa henne. Utan bortförklaringar eller ursäkter går hon in med alla möjliga medel för att lösa det. Nekad inkomst -> startar hon eget. Det finns inget stopp. För att hennes vilja att arbeta igenom allt finns och den är stor.

En källa för pepp och information för personer i liknande situationer.

All erfarenhet som Malin samlar på sig, delar hon givetvis med sig så gott det går. Dels på bloggen och svara på andras mail i samma eller liknande situation. Oavsett vad hon hanterar så hittar hon alltid tid att hjälpa andra med råd och stöd och för mig är det helt fantastiskt.

Vill du hitta hennes blogg? Hittar du den här!

8 Comments

 1. Malin skriver:

  Nu blev jag alldeles tårögd 😭❤ tack fina fina du för dessa underbara ord!
  Utan dig och ditt stöd så hade jag inte lyckats ta mig så här långt ❤😘

 2. Så fin text. Blir tårögd jag med!

 3. Jessica skriver:

  Utan tvekan en kämpe! ❤ Så fint ❤

 4. Mia skriver:

  Tack för bra och stark läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *