Att säga vad man tycker bra eller dåligt-
Att säga vad man tycker bra eller dåligt?
30 oktober, 2015
bloggserie bloggare
Bloggserie – Lär känna mig som bloggare
9 november, 2015

Lögnerna bakom marknadsföring

Lögnerna bakom marknadsföring

Det finns mycket information som är ute och snurrar på hur du ska göra för att får det ena och det andra. Det finns många självutnämnda experter ute på nätet när det kommer till marknadsföring. Det finns hur mycket tips som helst, men går alla att lita på?

Lögnerna bakom marknadsföring

Nej det gör de inte. Du ska vara lika uppmärksam på de tipsen som du får på nätet som du ska göra med allt som du kommer i kontakt med. Allt funkar inte, ibland är det för bra för att vara sant. Många av tipsen grunder sig i någon som har nått någon form av framgång inom sociala medier och nu kan berätta för dig vad de tror som gjorde deras framgång. Oftast antecknar inte personerna under tiden som de utvecklas. Utan när de har nått sitt mål, tittar de tillbaka och försöker lista ut vad de gjorde. Det är därför det är viktigt att du för anteckningar under tiden som du utvecklar din blogg, Instagram eller vart du vill bygga någonstans.

För att kunna bena ut lögnerna bakom marknadsföring behöver du en penna och ett anteckningsblock. Börja anteckna vilken startpunkt du är i nu, vad du gör och förslag på vad du kan göra bättre. När du läser om tips på hur du kan marknadsföra dig skriv ner dom och testa dom. Funkar dom eller inte? Sätt ett slut datum på när du ska sluta testa tipsen och kolla in resultatet. Om du inte skriver ner, finns det risk att du hamnar i fällan att testa samma saker om och om igen som inte funkar. Det finns inget lätt när det kommer till marknadsföring och det finns inte en universal väg som alla kan ta för att lyckas. Det enda man kan göra är att testa olika metoder och se om de ger dom resultaten som du vill ha.

Det vi kan göra för att bli vassare på marknadsföring är att skapa mål, anteckna vad du gör och vad det ger för resultat. För att nå framgång i din marknadsföring måste du ju veta vad som funkar och vad som inte funkar. Det kan du bara se om du antecknar.

Hur lyckas du med din marknadsföring?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *