Sofia som vet hur man kommunicerar på riktigt
17 december, 2017
Linda förlåtande i sin natur
19 december, 2017

Linnea utmanar ditt tankesätt om saker

Det är svårt att hålla sig opeppad på olika saker med henne i närheten. Hon kan få de tråkigaste sakerna att låta som ett äventyr. Som att åka till IKEA eller varför inte gå till biblioteket. Det är få människor som Linnea som verkligen accepterar alla dina skruvade sidor med full entusiasm!

Linnea

Med öppen attityd och kvick på att snappa upp nya saker kan man vara sig själv med Linnea. Det är det här som är så himla grymt med henne och får en att förstå att man måste jobba med att öppna upp mer för olikheter.

Ger dig en chans

Du behöver inte tycka lika för att ha kul ihop. En sak som Linnea verkligen anammar med hela hennes hjärta. Och jag tror att det rotar sig i att hon lätt accepterar olika situationer lättare än många. Som när det är kallt kör hon lager på lager utan att beklaga sig, när många skulle vilja ändra på temperaturen/vädret ändrar Linnea på hennes egna förutsättningar.

Vill du hitta på nått udda då är Linnea din wingwoman

Med udda så menar jag gå på knäppa utställningar på museum. Eller varför inte gå på en och annan rund-vandring på Operan här i Göteborg. Det är egenskapen som jag gillar hos Linnea är den öppenhet hon har. Det är svårt att rubba henne, hon är en av få personer som verkligen kan säga “Go with the flow 😉 “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *