Linnea utmanar ditt tankesätt om saker
18 december, 2017
Lena har tålamod av guld
20 december, 2017

Linda förlåtande i sin natur

Min syster och en grym kvinna inte bara för att hon är min syster utan för att hon är så himla olik mig. Och en av hennes extremt coola egenskaper som hon har är den att inte lägga för mycket vikt på vad personen har gjort. Utan med vad gör den nu. Vilket kan översättas till att hon är förlåtande.

Linda

Linda är en av de få personer som verkligen kan separera vad en person gör ifrån personen. Vilket i sin tur gör att hon alltid ger dig en chans som många inte ger.

Om du ber om ursäkt är det okej

En av de sakerna som jag verkligen ser upp till hos Linda är detta att kunna släppa saker. Om någon har gjort ett snedsteg, Linda ser det och om man ber om ursäkt så håller hon inte händelsen över ditt huvud mer. För att du har ju insett att du gjorde fel och det är det som räknas. Vilket är så himla grymt och en fantastisk egenskap som gör att man kan medla i mängder av olika situationer.

Medlaren med medlidande

Om det skaver emellan dig och någon är det Linda som du vill ha vid din sida. För hon är grym på att lösa dispyter. Just för att hon låter inte sin syn på människor färgas. Utan tar sakerna från och med då hon möts av de. Vilket är något som jag verkligen ser upp till.

4 Comments

  1. Lika men ändå inte lika 😀 Man kan ana att ni är släkt, men ser att ni har olika personligheter 😛

  2. Bra där! Ja det är svårt att inte äkta om saker och blir förbannad på människor som är ibland idioter och fortsätter med deras själviska handlingar. Alla inser inte sina brister dock. Lite självinsikt är bra också. Är hon lika förlåtande om hon har blivit överkörd gång på gång av samma person? Bara nyfiken hehe

    Många har lätt inte heller lätt att be om ursäkt eller för lätt att höra det utan att har tagit in något.

    • Johanna skriver:

      Ja hon ger dig chanser, för att hon ser personen och dens handlingar olika tror jag. Ja nej de finns människor till allt😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *