Linda förlåtande i sin natur
19 december, 2017
Lea som lever utan filter
21 december, 2017

Lena har tålamod av guld

Hon som blev min svärmor för många år sedan nu. Lena denna kvinna är super grym. Jag har aldrig sett ett sådant tålamod hos någon människa. Hon anpassar sig efter din nivå och väntar på dig tills du hinner ikapp med det du skulle göra.

Lena

Med tanke på hur snabbt allt ska gå idag så är det en väldigt sällsynt egenskap. Att ha tålamod. Oftast så tar den personen som har den större kunskapen över och gör sakerna åt dig. Men inte Lena hon väntar på att du ska få göra ditt försök i lugn och ro.

Med en hjälpande hand när du behöver det

Hon lyssnar tålmodigt på dig och sedan hjälper hon dig med det hon kan. När du kommer med jag kan inte det. Så frågar hon vad det är som gör att du inte kan göra det. Och uppmuntrar dig att våga testa. För oftast går vi inte under av bara ett ynka misstag eller miss.

Omtänksam utan begränsningar

Att ha tålamod är för mig en av de mest omtänksamma sakerna man kan ge en person. För att det betyder att du ger personen utrymme att våga vara sig själv. För allt vi gör har vi gjort en första gång och det tar alltid lite längre tid första gången. En förståelse som Lena har och inte är snål med. Det är därför jag ser så mycket upp till henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *