Lena har tålamod av guld
20 december, 2017
Oh no I fucked up
22 december, 2017

Lea som lever utan filter

Min makes mormor är kvinnan bakom många filterlösa diskussioner. Något som jag verkligen gillar. För då behöver man inte tolka något. Du vet att Lea säger det hon tycker och inget mer med det. Och det är det som jag ser upp till, att kunna vara så säker på sig själv att man säger det man vill utan att vara rädd för att såra någons ego.

Lea

Det är inte så att hon är elak i det hon säger utan mer att vi är så rädda för vad andra tycker om oss att vi inte vågar stå upp för oss själva. Vi är så rädda att förnärma någon att vi ofta gör det på vår egna bekostnad.

Hon dig ett och annat att tänka på

Lea är vass på att ta in detaljer i sin omgivning och lägger fokus på kunskap. Om Facebook skulle behöva en person så skulle det vara Lea just för att hon är så grym på att uttrycka sina åsikter utan filter. Så jag tror att hon hade passat in där perfekt. Till och med lära en och annan att stå på sig själv.

Social och med ett stort hjärta

Oftast så är många som uttrycker sina åsikter utan filter kalla och hårda. Men inte Lea och det är det som jag ser väldigt mycket upp till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *