Fördjupa oss i vår egna blogg
Fördjupa oss i vår egna blogg, personlighetspåverkan
9 augusti, 2016
Första Youtube filmen
11 augusti, 2016

Låna böcker direkt i datorn

Låna böcker direkt i datorn

Visste du att man kan låna inte bara e-böcker utan även ljudböcker på biblioteket? Direkt i datorn utan krångel eller bök. Eller ja nästa in alla fall. Eftersom jag läser en del böcker är det ohållbart att jag skulle köpa alla. Därför är det så smart att man kan sitta hemma och låna böcker.

Låna böcker direkt i datorn

Jag har testat lite olika bibliotek för att ladda hem böckerna och Göteborgs biblioteket är det konstigaste. Sidan för att ladda ner böcker är uppdelad i två olika adresser.  En för engelska och en för svenska med två helt orelaterade adresser. Den med engelska böcker kan du hitta här, den andra hittar du här med bara svenska böcker.

Underligt att låna böcker

När jag var inne på biblioteket för ett tag sedan kolade jag i en sån där broschyr som beskriver hur man gör. I den hade de bara adressen till en av sidorna och personalen som jag pratade med hade igen aning om vad jag snackade om. Den andra sidan med de engelska böckerna är lite som en hemlig sida som bara vissa vet om. Och nu vet du med om den.

Har du varit med om något liknande att det finns två olika sidor för samma tjänst? eller en rörig sida som behövs städas upp, länka gärna i en kommentar. Det är alltid spännande att se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *