Vad är en grafisk profil egentligen?
1 juni, 2015
Blogga
Varför bra människor gör dåliga saker
5 juni, 2015

Kyliga dagar, projekt och ny bok

ebok bloggninja

Lite då och då släpper jag en och annan e-bok om bloggande. För att inte inläggen ska bli för långa och tråkiga att läsa. Just nu sitter jag och arbetar på en som jag tror att du kommer att gilla. Tyvärr kan jag inte avslöja något ännu för att titeln har inte format sig ännu. Nu när det är kyligt ute och man bara vill krypa upp med en filt tänkte jag att det skulle vara passande att jobba på nästa bok. Om du vill ladda ner en tidigare bok kan du hitta länken i sidomenyn eller med denna länken här

enklaknep ebok bloggninja

Det finns mängder av projekt som surrar runt mig just nu men jag tror att det roligaste är att rensa ut bland alla mina saker och skänka användbara saker till hjälporganisationer. Igår kördes ytterligare ett lassa med saker som glas, tallrikar och annat smått och gått som jag inte använder längre. 7 olika uppsättningar av glas rensades bort. Men än är jag inte klar med detta projektet. Det tar tid men i slutet av sommaren ska det vara klart. Det är ju inte en enmans jobb så det krävs lite planering för att få min och sambons schema att gå ihop för att rensa. Har du något stort projekt på gång? Eller känner du för att rensa, tipsa gärna med dina bästa tips på att motivera en att organisera sitt hem!

Intelligens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *