Att skriva för webben
25 juni, 2015
ALLA fotograferings lovers, kameradagen idag
29 juni, 2015

Konsten att bara vara och se dina behov

Idag är som vi alla vet fredag och dags att få vila upp batterierna med lite fredagsmys. Att släppa veckan och koncentrera sig på sig själv. Men när det kommer till bloggande kan det vara svårt att släppa den. Att bara vara för en stund utan att aktivt tänka på vad man vill göra med sitt virtuella rum. 

 konsten att bara vara behov

Jag har supersvårt att släppa bloggen ibland eftersom det är så kul att skriva till dig och växa med dig. Det är helt enkelt beroendeframkallande att blogga. Att blogga kan suga ut energin som inget annat, eftersom det handlar om att skapa något ifrån grunden. Det är som att vara alla rollerna på en tidning, grafikern, journalisten, editorn bara för att nämna några. Att skapa balans med något som är fantastiskt kul att göra och inte låta den ta överhand om ditt liv är en utmaning.

Det finns några saker som har hjälpt mig att kunna lättare bloggen. Det första är att alltid bära med sin en anteckningsbok, för att om du skriver ner dina idéer behöver du inte koncentrerar dig på att komma ihåg den där fantastiska idén. Det gör att du snabbt kan återgå med att koncentrerar dig på dig själv. Det är viktigt att koncentrerar sig på sig själv för att kunna hitta balansen i livet och ett steg närmre ett mer glädjefyllt liv.

Men det viktigaste är att se dina behov och inte låta dina känslor putta dig i en annan riktning. Att ha en förståelse för dina känslor, stressen av att lägga upp nått nytt, Fotografera lunchen eller något annat. Att hejda sig och tänka behöver jag göra detta just nu? Eller kan jag bara njuta för stunden? När du börjar fråga dig själv om du behöver detta just nu eller om det bringar dig glädje så kommer du att se hur mycket saker du gör som egentligen inte ger dig något. För att du är inte behov att göra det just nu. Att aktivt fråga dig själv om det du gör ger dig glädje kommer du att kunna släppa saker som du bara gör för att.

Ut och njut, känn ingen press och skapa dig din egna väg emot balans och ett mer glädjefyllt liv.

1 Comment

  1. Veronica skriver:

    Grymt inlägg! Helt klart tänkvärt.

    Sv: Tacka snälla! Vad glad jag blir! 😀 Du får också ha en fantastisk dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *