Jessica grym med både webben och kameran1 min läsning

Här har vi kvinnan som slår mig i hästlängder om Gdpr och annat som händer i webbranschen. Hon tar helt fantastiska bilder och gillar att nörda på webben. Det är så kul att lyssna på hennes analyser och kunskap.

Jessica

(foto: Zita Maria)

Jessica ger as grymma tips på vad som händer på webben. Bland annat lagar och regler. Hon ger alltid ett rum lite extra färg med hennes vassa kunskap. Lika så med hennes helt fantastiska bilder så piggar hon upp en och man blir atlet.

Påläst med ett vasst öga för källkritik

Det som är så kul med Jessica är att hon sitter på kunskapen men kan mycket väl låta andra tala. Det känns inte som att hon har ett behov att mäta sin kunskap som många har. Utan hon kan det hon kan med en säkerhet som man inte hittar hos många.

En grym lyssnare

Jessica tar plats där det finns och står inte och stampar någon på tårna. Det är som att hon är noga med att alla sak får sin plats innan hon fyller i resten. Helt enkelt en väldigt empatisk kvinna som ger så himla mycket när hon är i rummet. Det är därför hon är i min kalender för att hon är super grym! Vill du kolla in hennes grymma bilder så hittar du dom här!

4 thoughts on “Jessica grym med både webben och kameran1 min läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *