Mia lyfter upp alla med sin löpning
9 december, 2017
Yvonne inspirerar din stil med ett leende
11 december, 2017

Jenny ger dig en genuinitet och en hjälpande hand

När du möter Jenny blir du snabbt omhändertagen på ett genuint sätt. Hon utstrålar ett lugn som är väldigt sällsynt. Med en stor skopa av förståelse för andra människor och är inte rädd att hjälpa till där det behövs. Det är därför hon är en grym tillgång för alla.

Jenny

Med två stadiga fötter på jorden hittar man Jenny. Hennes fokus verka ligga på vilken känsla hon vill sprida. Om det är på bild eller med hennes närvaro gör igen skillnad. Det finns en lugn med henne vart hon än är. Vilket är super beundransvärt.

Aldrig stressad i hennes sällskap

Det är som att denna bruden har en oas runt sig! Vilket är super coolt just i dessa stressande tider. Jag har personligen träffat få personer som är snabb på fötterna men ändå lugn. Någon som inte är rädd för att hjälpa till när det behövs.

Fantastik stämningen tar hon med sig till webben

Det du får på bloggen kommer du få i verkligheten med. Det är överlag får du sälla det du ser på bloggen i verkligheten. Men det får du här. Det är så himla grymt. Och vill du hitta hennes blogg hittar du den!

5 Comments

  1. JennyJenny.se skriver:

    Åh! Tack så mycket för de snälla orden och att jag fick vara med i din fina julkalender!! Kram/Jenny

  2. […] lyfta fram inspirerande kvinnor. Det är en person för varje dag ända fram till jul. Och vem var lucka nummer 10 tror ni? Jo, jag! Vilken ära att få vara med och få sina fina ord skrivna om […]

  3. Åh, fina fina Jenny! En supergo kvinna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *