7 september, 2015

Jag vet att ni finns där ute, alla äkta bloggare!

Jag sitter här och ler åt all fin kontakt jag har fått med många fantastiska bloggare. Din blogg är fantastisk, jag känner mig så glad att du ville dela den med mig och jag får läsa om dina äventyr och dina erfarenheter. Även om det kanske var under lite tråkiga förutsättningar jag hittade din blogg så vet jag att vi kan bygga något helt fantastiskt. Du och jag!

Blogga

Om du kommenterade på mitt tidigare inlägg så har jag valt att inte publicera det. Jag har läst alla! Vi är så många och visst förutsättningen kanske inte var så fantastiskt kul hur våra bloggar mötes. Men nu är det dags för oss att bygga något nytt, vi ska bli bästa bloggcommunityn. Vi är äkta bloggare! Vi är fantastiska för att vi delar med oss av våra erfarenheter. Vi bygger på bloggar som har en framtid på nätet eftersom vi är sanna emot oss själva och emot våra läsare!

Vi är äkta bloggare och hur mycket som än stjäls ifrån oss kan ingen ta ifrån oss våra känslor som präglar våra fantastiska bloggar. Hot och oreda kan inte skrämma bort en äkta blogg så lätt. För att vi är här för att stanna. Just för att den äkta varan är alltid bättre än en kopia som bara vittrar sönder.

emblem äkta blogg

 

Vill du med visa att du är en äkta bloggare? Kopiera koden under och klistra in det på din blogg! Glöm inte att vi är större än alla kopior där ute!

<a href="http://enklaknep.se"><img class="aligncenter wp-image-6586 size-full" src="https://enklaknep.se/storage/2015/07/emblem-äkta-blogg-3.png" alt="emblem äkta blogg" width="200" height="256" /></a>

Vill du läsa mer?!

2 Kommentarer

 1. TantGlad

  Halloj.
  Hittade hit genom Bi’ans blogg.
  Visst är det kul att blogga, träffa alla härliga bloggvänner genom nätet.
  Skriva ner sina känslor, trams, bus , kanske sin sorg eller vad det nu kan vara som man känner behov att skriva.
  Att skriva av sig.
  Det som är äkta kan ingen ta ifrån oss. Sant det.
  Kram och en jättefin dag.

  Svara
 2. FIT by Emma Hå

  Alltså folk har verkligen inget bättre för sig än att sitta och sno andras texter…. om jag upptäcker att någon snor text från mig då blir det polisanmälan för upphovsrättsbrott och fakturering av materailkonstnad. Grr. Jag undrar vad det är för ”plagiator-grejs” du kör för att se om det är kopierat? Tänker att det kan vara användbart.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0