bok omslag
Släpp på e-book, Noll till bloggninja
10 mars, 2015
Vad tycker du om de 7 intelligenserna?
17 mars, 2015

Introvert eller extrovert, det är frågan!

Extrovert är något jag trodde att jag var, men det var ett inlärt beteende. Det kan vara svårt det där med att veta om man är det ena eller det andra. Men det är aldrig svart eller vitt, vi alla är en blandning av de båda.

Johanna plato

Är du osäker kan du alltid ta ett sånt test, tänk på att ta det med en nypa salt. När jag tog det bekräftade det bara mer det som jag visste jag har något starkare introvert personlighet. Gillar att tänka länge på vissa saker och jag känner mig själv på djupet (att tycka att jag är på ett sätt är inte samma sak som att jag är det).

Hur gjorde du på testet? Eller du kanske redan visste vilken typ du är. Vad kan man vi dra nytta av att veta vilken typ vi är?

Ja, för mig handlar det om att kunskap ger dig valmöjligheter. Om du vet att du reagerar i situationer så kan du kanske undvika vissa saker eller påverka hela situationen till något mer fantastiskt.  Tror du att det är möjligt att bara genom att känna till om du introvert eller extrovert kan göra att du kan påverka människor runt omkring dig mer effektivt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *