Influencerna i Göteborg leverera igen!

Vi kör stenhårt nu! Varannan söndag är avsatt för att bygga på sin närvaro på webben och lära sig av varandra. Vi hade många sökande till denna terminen och fick lämna dåliga besked till många. Men jag hoppas att med det stora projektet som jag och Siranee har att kunna ge lite mer av workshop-andan till fler. Håller du med mig att det är kul att träffas i verkligheten och umgås? Och dessutom utvecklas och bli bättre på kuppen!

Influencerna i Göteborg leverera igen

Man har så mycket energi när man lämnar workshopen, sa Malin sist och alla instämde. Både jag och Siranee kände att det är det här vi jobbar för. Det är därför vi gör detta kostnadsfritt så att de som är villiga att lägga sin tid på sin utveckling ska få så mycket för det.

Vi har hittat vår plats och tribe men kommer att utöka platserna när vi kan

Vi lägger ner en del tid på workshopen och det vi vill ha tillbaka är engagemang. Vi vet mycket väl att det kan vara svårt att greppa vad det är man får eftersom det är kostnadsfritt. För det kan ju hålla vilken kvalitet som helst, vi försöker att hålla så hög standard som möjligt och därför kan vi bara ta in få deltagare nu. Men vi tittar verkligen på möjligheten att utveckla det. Så är du sugen lämna en intresseanmälan så kommer vi att skicka ett mail så fort vi kan ta in fler.

Vad har vi gått genom innan

Vad sägs om att kunna bolla mediakitt, sponsring och mycket annat med andra influencers? Vissa har till och med delat med sig av sina kontakter för sponsring för att andra i workshopen ska kunna söka. Denna terminen är verkligen vassaste vi har haft hittills. ”I’m freaking love it”. Idag gick vi genom mediakitt och om man ska ha med statistik i dom eller inte?! För behöver man alltid sälja på sin statistik?

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

10 Kommentarer

 1. Pernilla Lantz

  Håller med Malin, man får sjukt mycket energi av alla. Så kul att få vara med!

  Svara
  • Johanna

   Jag håller med henne också 🙂

   Svara
 2. Tina

  Kul att vara med på er workshop 🙂
  Inspirerande och lärorikt .
  Tack för att ni delar med er av er kunskap.
  Ser fram emot nästa gång.
  Tina

  Svara
  • Johanna

   Tack för att du deltar och uttrycker dina vinklar. alltid kul att ha med dig!

   Svara
 3. Martina

  Det var jätteroligt, lärde mig massa och fick omvärdera mitt 15-sidors mediakit haha! 😀

  Svara
  • Johanna

   Jag såg det nu när du skickade det i gruppen 🙂 Men det hade varit kul och se skillnaden emellan de olika om du får mer napp på det långa eller det korta?

   Svara
 4. Sara

  Jag tycker det ni gör är fantastiskt, och önskar jag kunde vara med mer! Men ska göra mitt bästa i att komma alla resterande gånger! Ses på torsdag!

  Svara
  • Johanna

   Ja men vi håller ju kontakten 😉 Ja det ska bli kul på torsdag!

   Svara
 5. Christer Holm

  Hade hoppats att sånt här fanns i Ronneby eller iallafall Blekinge.

  Svara
  • Johanna

   Men du kanske kan starta något i Ronneby 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

GåvaInstagram Checklista

Få kontroll över ditt Instagram konto. Missa inte dom små detaljerna som ger ett starkt intryck på dina kunder. Börja prenumererar på mitt hemliga brev  så får du den direkt i din inkorg strax.

0