hormon bibeln 2.0
Hormon bibeln 2.0 fixa pusslet i din kropp
21 november, 2017
Siranee med stort hjärta och kunnande
1 december, 2017

Imorgon börjar min julkalender

julkalender

Snart laddar vi hela vägen till julen. Boom och sen är det jul. Men innan jul så finns det en tradition som många influencers har. Att ha en julkalender med mängder av tävlingar. En ny tävling varje dag. Jag tänkte utmana den med att skriva om kvinnor som ger det där lilla extra till folk i sin omgivning! Ett projekt som jag redan började på redan i juli.

julkalender

24 kvinnor som är super grymma! helt enkelt. Personligen är jag så kass på att visa uppskattning för dom jag gillar. Det är liksom som att vi stressar och inte hinner det. Länkkärlek brukar ju vara ett hett ämne så varför inte länka skiten ur dessa 24 dagar 😉 Glöm inte att detta är mina ord som beskriver kvinnorna och vissa beskrivningar om det är om dig jag skriver kanske känns obekväm. Om du är som mig och inte tar till dig beröm eller positiva beskrivningar om dig.

När länkar du till andra?

Jag har hittat att det ibland kan vara svårt att visa den uppskattningen som vi faktiskt har. Och istället för saker som kan vara bara att ha. Tänkte jag vem är jag som person och vem vill jag vara? Jag känner mig ganska snål som inte alltid kommenterar ett inlägg som jag tycker är bra. Därför kommer denna julkalendern handla om att belysa några kvinnor som ger otroligt mycket utan att kräva något tillbaka.

Kolla in i morgon för då kommer första artikeln ut!

12 Comments

 1. Martina skriver:

  Yeahhh!!! Ser verkligen fram emot den här kalendern!

  • Johanna skriver:

   Haha nu sätter du press på mig. ❤️ hoppas verkligen att de blir nått bra av det. Tanken är ju att lyfta upp dom som för bra saker.

 2. Det ska bli spännande att följa din kalender!

  Kram

 3. Liselotte skriver:

  Detta ser även jag fram emot att läsa. Kul att det blev av 🙂 Om det är någon som blir illa till mods enligt vad du tänker i texten, så är detta en bra övning i att ta emot komplimanger!

 4. Sandra skriver:

  Haha vi kom visst på samma idé! Jag såg detta först nu efter att jag gjort ett inlägg idag 🙂

 5. Annika skriver:

  Det ska bli kul att läsa.

 6. Tessan skriver:

  Vilken briljant idé. Mer länkar till folket ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *