Viktigt att tänka förändring
Förändring sker bara genom inspiration
29 juli, 2015
balans är inte något som bara händer
Balans är inte något som bara händer
30 juli, 2015

Idag gästbloggar jag för Gabrielle lasaochskriva.com

Gästbloggar på lasaochskriva

Jag älskar verkligen att blogga hos andra idag bloggar jag inte bara på min sida utan även på Gabrielles sida lasaochskriva.com. Jag hittade den sidan av en slump och fastnade direkt. Författarskap, skriva och personliga erfarenheter, Gabrielle är drivande författare och kreativiteten lyser igenom allt som hon skriver. Ett av de inläggen som jag tog till mig mest var: Att ta kritik från en närstående. 

Gästbloggar på lasaochskriva

Det är verkligen svårt att ta kritik ifrån närstående, speciellt när de inte är lika kreativa som du är. Och är inne i hela den kreativa världen. Det tog mig och min sambo ett tag innan vi kunde kommunicera om det jag skapar. Eftersom jag är av den visuella intelligensen och min sambo är logisk blev det svårt i början att kommunicera om mina saker som är väldigt visuella. Vill du läsa inlägget om de 7 intelligenserna följ länken här. Jag visar aldrig något som är färdigt, det var något som blev lite fel i början. Eftersom min sambo var inställd på att allt är färdigt när man visar upp det. Men för en visuell person visar vi alltid upp halvfärdiga eller påbörjade saker för att vi vill veta om någon förstår vårar idé innan vi faktiskt genomför vårt projekt. Vi vill ju inte arbetat på något som ingen fattar. Därför blev det fel när hans kritik föll på saker som inte är klara. Vi arbetade på att jag skulle vara snabbare med att berätta min idé och han väntar på att jag ska förklara klart så att han kan se konceptet och ge mig åsikter ur hans synvinkel.

Kicka på bilden om du vill läsa gästinlägget på hennes sida. Imorgon gästbloggar jag på Martinas sida, martinas.nu

gästbloggar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *