Köpta eller inte köpta följare de är den stora frågan
Köpta eller inte köpta följare, de är den stora frågan!
21 februari, 2017
Vad är cookie
Vad cookie är och varför vi spammas av den där lilla cookie rutan!
24 februari, 2017

Ibland så blir idet inte som man tänkt sig, misslyckat projekt

Ibland så blir idet inte som man tänkt sig

Som många andra bloggare tänkte jag bege mig in i filmandet. Jag har många gånger försökt att göra en riktig vlogg. En vlogg under en vecka eller under en dag. Men shit va svårt det var att komma ihåg att man skulle filma. Under flera tillfällen har jag försökt men misslyckats, så jag tänkte varför inte bara klippa ihop hela skiten?!

Ibland så blir idet inte som man tänkt sig

Det har varit mycket som jag har lärt mig med att inte lyckas få i hop en hel dag. Vad jag menar med det är att ha tillräckligt med klipp för en video på 10 min. Eller när jag tänkte filma en vecka men orkade bara 2 dagar och gjorde en vlogg på det. Nej det där med att filma va mer tidskrävande och svårare än vad jag trodde. Att skapa vanan att börja filma än att ta en bild och känna sig nöjd.

Vad hände nu? Ger jag upp?

Nej självklart inte. Jag tänkte att jag skulle försöka igen men denna gången planera. Inte bara planera dagen och packa kameran utan att tänka igenom vad jag ska filma. Jag vet inte hur du gör kring dina vloggar men om du har några tips. Jag behöver din hjälp så lämna gärna dina tips i en kommentar! Även om du har någon grym artikel eller video, länka i en kommentar.

En annan sak

Det är så att min vän och fellow blogger Siranee har fått ett riktigt stjärnskott på en av hennes videor. Hur grymt som helst att se hur hennes video har spelats mer än 5000 gånger på Instagram. Hur grymt som helst! Hoppas att fler av hennes filmer och bilder kommer få lika mycket uppmärksamhet i framtiden med!

Har du tips på hur man gör vloggar eller planerar dom. Glöm inte att lämna ditt tips i en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *