hasitghet på hemsidan
Det där med hastigheten på din hemsida/blogg
11 augusti, 2015
Produktiv kring sociala medier
Konsten att vara produktiv kring sociala medier
13 augusti, 2015

Hur viktigt är morgontimmarna?

Hur viktigt är morgontimmarna

Att trött rulla ur sängen och känna varför ringer ens klocka idag? Jag har inga tider att passa. När du är ledig, egenföretagare, pluggar på distans eller arbetslös är det lätt att hålla sig uppe längre för att du har ju ändå ingen tid att passa imorgon. Men vad är det du egentligen gör på kvällen som du inte kan göra på morgonen när du är utvilad eller helt enkelt inte göra det alls. Det är så himla lätt att fastna i onödiga saker på kvällen. 

Hur viktigt är morgontimmarna

Morgonstund guld i mun

Att ställa alarm.
Rutiner är verkligen produktivitetens superkraft. Även om det kan vara lite trist finns det mycket att vinna på att skapa dig grymma rutiner. Jag ställe klockan varje morgon (även helger, fast lite senare än på vardagarna) och går upp. Genom att ställa ditt alarm och gå upp på morgontimmarna ger dig:

  • Bättre disciplin
  • Bättre rutiner
  • Mer energi

Bättre disciplin.
När du ställer klockan krävs det av dig att du beräknar hur mycket som du får när du går och lägger dig. Ställer den aktiviteten som du har på kvällen emot ditt behov av sömn, det är nästan alltid sömnen som vinner.

Morgontimmarna ger mer energi.
Har du någon gång varit med om att det bara har svischat om dig och innan lunchen har du hunnit med mängder av saker? Energin är på topp och det verkar som att du bara får mer energi för varje sak du driver igenom. Morgontimmarna är viktiga för att det är den stunden som våra hjärnor inte är överbelamrade med att behandla alla intryck som vi bombarderas med hela dagarna. Du kan helt enkelt forma hela dagen under de första morgontimmarna så varför ligga kvar i sängen och begränsa ditt liv.

Skapa det livet du vill ha, rutinerna du har på morgontimma definierar hur din dag kommer att bli.

Det bästa med det är att varje dag är en ny början och ett nytt tillfälle för att skapa dig den dagen som du vill ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *