Hur var själva bloggeventet om förberedelserna var jobbiga?

Igår publicerade jag ett inlägg som speglade en verklighet av bloggvärlden som många verkar ha kommit i kontakt med. En tråkig del, men idag så tänkte jag att vi skulle snacka om själva bloggeventet. För det var ju en helt annan femma. Det var helt sinnessjukt kul att träffa alla bloggare. 

bloggeventet hur var det?

Det var verkligen super intressant diskussioner, föreläsningar och framförallt passion som utstrålades från alla gäster. Mycket mat och egen tillverkat godis från Sara, som utvecklar nyttigt godis. Godis som vi ska kunna ät och kunna ge till våra barn med gott samvete.

Bloggeventet, hur var det?

Det hela började med mingel och bubbel, självklart alkoholfritt. Efter att alla hade kommit så började Sofia berätta om hur vi kan skriva bättre texter, väldigt behövligt för mig. Korrekturläsning är verkligen något som jag måste jobba på. Så ser du nått konstigt på bloggen berätta det gärna.

Sofia från textur

Äventyret som vi alla behöver i vår vardag handlade nästa föreläsning om. Att utmana oss själva även i vardagen för att inte bli fast i samma gamla veva. Mikaela peppade oss med denna föreläsningen.

Mikaela

Under maten och minglet försökte jag röra mig och träffa alla lite mer. Men vad dåligt det gick, jag fastnade och sögs in varje gång jag bytte plats. Ingen mäster-minglare här inte.

Kameror på rad

Mingel

Var det värt det?

Med tanke på gårdagens inlägg om vilken negativ erfarenhet jag har av förberedelserna av bloggeventet, kan man fråga sig är det värt det? Jag lärde mig att man ska göra vissa saker annorlunda för att det ska vara mer värt det. Jag ska poängterar att alla som var på plats gjorde det nästan värt, för det var verkligen an passionerad och energifylld stämning. Grejen är att jag skulle kunna ha gjort detta för att undvika slitningarna innan eventet:

 • Ta en avgift vid återbud försent.
 • Be alla bekräfta att de har förstått vad som stod i mailet. För att behålla sin plats.
 • Skriva ut redan från början att krav inte motas.

Det är alltid lätt att vara efterklok. Om du ska ha ett event och vill veta fler av misstagen jag gjorde så är det bara att skicka ett mail.

Tack till alla som gjorde detta möjligt!

Tack till alla bloggare som hittade till eventet och förgyllde min dag! Även tack för ett gott samarbete med freshnails™  och självklart var de deras produkt som åkte med deltagarna hem. En produkt som jag fick för längesedan och de som var på bloggeventet  fick reda på det pinsamma att jag gjorde fel med verktyget först. För att mina naglar var tydligen ovanligt runda, men om man är osäker så finns det en video som man kan kolla på så att man dödar alla dåliga bakterier under sin nagel. Så att man kan uppnå total handhygien.

Freshnails

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

4 Kommentarer

 1. Trail & Inspiration

  Man lär ju av sina misstag, men segt när vissa frustrerande inslag dyker upp.
  Tycker det var ett superinitiativ av dig!! (även om jag inte kunde komma). OBS! Var inte en av de som avbokade dock. 😉
  Ser gärna fler bloggträffar på den här sidan landet.

  Kram M

  Svara
  • Johanna

   Ja verkligen, man lär sig bäst av sina misstag skulle jag nog säga 🙂 Det kommer nog fler, bara att hålla ögonen öppna 🙂

   Svara
 2. Mia

  Jag är väldigt glad över att vara fångad på bild med smörgåstårta i näven. Det är SÅ mycket jag 🙂 Tack än en gång Johanna!

  Svara
  • Johanna

   Haha 🙂

   Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Bloggevent med Enklaknep hos freshnails™ - Tappakilon.com - […] så var jag på plats på ett event ner i Göteborg som Johanna ordnat. Johanna bloggar på Enklaknep.se och…

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0