13 oktober, 2014

Hur skrivkramp kan fixas

Vad är skrivkramp? För mig är det oftast slut på idéer. Men idéer har du ju helat tiden, problemet brukar ofta vara att du glömmer av idéerna från att du fick dom tills du har tid att sätta dig och skriva ner dom.

SkrivkrampEn del i att inte få slut på skrivkramp är att kunna få ner dina idéer när dom kommer. Du har antagligen hört att det bästa idéerna kommer när du promenera eller sitter i bussen. Jag gillar att ha med mig ett anteckningsblock, om kreativiteten skulle sätta igång finns det inget bättre än papper och penna. Jag älskar känslan när bläckpennan glider över papprets sträva yta. Men om den möjligheten inte skulle finnas har du alltid din telefon. det finns ett gäng appar som du kan använda dig av. För min del använder jag Google keep. Du kan skapa anteckningar och listor i appen, den finns som en widget då kan du snabbt komma in i appen och skriva det du behöver.

 Okej, men hur kan du fixa det om du sitter hemma och inte har något som kommer på något?

Jag brukar sätta på musik, vilken som helst. För mig brukar syntpop på en hög volym lösa upp min skrivkramp med ett kick. Jag brukar sätta på musiken och ha ett papper framför, mängder av pennor och börja klottra sporadiskt. Det kan vara ord, det kan vara hjärtan det spelar ingen roll. Bara släpp alla spärrar och fylla dina öron med musik och det kanske hjälper för just din skrivkramp.

Har du några tips om hur du kan brukar lösa upp en skrivkramp, hör av dig.

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *