13 oktober, 2014

Hur skrivkramp kan fixas

Vad är skrivkramp? För mig är det oftast slut på idéer. Men idéer har du ju helat tiden, problemet brukar ofta vara att du glömmer av idéerna från att du fick dom tills du har tid att sätta dig och skriva ner dom.

SkrivkrampEn del i att inte få slut på skrivkramp är att kunna få ner dina idéer när dom kommer. Du har antagligen hört att det bästa idéerna kommer när du promenera eller sitter i bussen. Jag gillar att ha med mig ett anteckningsblock, om kreativiteten skulle sätta igång finns det inget bättre än papper och penna. Jag älskar känslan när bläckpennan glider över papprets sträva yta. Men om den möjligheten inte skulle finnas har du alltid din telefon. det finns ett gäng appar som du kan använda dig av. För min del använder jag Google keep. Du kan skapa anteckningar och listor i appen, den finns som en widget då kan du snabbt komma in i appen och skriva det du behöver.

 Okej, men hur kan du fixa det om du sitter hemma och inte har något som kommer på något?

Jag brukar sätta på musik, vilken som helst. För mig brukar syntpop på en hög volym lösa upp min skrivkramp med ett kick. Jag brukar sätta på musiken och ha ett papper framför, mängder av pennor och börja klottra sporadiskt. Det kan vara ord, det kan vara hjärtan det spelar ingen roll. Bara släpp alla spärrar och fylla dina öron med musik och det kanske hjälper för just din skrivkramp.

Har du några tips om hur du kan brukar lösa upp en skrivkramp, hör av dig.

Vill du läsa mer?!

9 idéer som förändrar din blogg

9 idéer som förändrar din blogg

Älskar inte du listor? Jag älskar verkligen listor. Så jag tänkte varför inte en lista?! 9 idéer som förändrar din blogg eller hur du kanske ser på den. Vi blir allt fler och fler bloggar, det är verkligen ett fantastiskt sätt att dela sina erfarenheter med hela världen. Eller i alla fall dom som tala det språket som du skriver i.  Det är ingen...

läs mer
Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Hur skrivkramp kan fixas
  • 9 idéer som förändrar din blogg
  • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
  • Sidor
  • Bransch hemligheter direkt i din inkorg