Hur skrivkramp kan fixas

13 oktober, 2014

Vad är skrivkramp? För mig är det oftast slut på idéer. Men idéer har du ju helat tiden, problemet brukar ofta vara att du glömmer av idéerna från att du fick dom tills du har tid att sätta dig och skriva ner dom.

SkrivkrampEn del i att inte få slut på skrivkramp är att kunna få ner dina idéer när dom kommer. Du har antagligen hört att det bästa idéerna kommer när du promenera eller sitter i bussen. Jag gillar att ha med mig ett anteckningsblock, om kreativiteten skulle sätta igång finns det inget bättre än papper och penna. Jag älskar känslan när bläckpennan glider över papprets sträva yta. Men om den möjligheten inte skulle finnas har du alltid din telefon. det finns ett gäng appar som du kan använda dig av. För min del använder jag Google keep. Du kan skapa anteckningar och listor i appen, den finns som en widget då kan du snabbt komma in i appen och skriva det du behöver.

 Okej, men hur kan du fixa det om du sitter hemma och inte har något som kommer på något?

Jag brukar sätta på musik, vilken som helst. För mig brukar syntpop på en hög volym lösa upp min skrivkramp med ett kick. Jag brukar sätta på musiken och ha ett papper framför, mängder av pennor och börja klottra sporadiskt. Det kan vara ord, det kan vara hjärtan det spelar ingen roll. Bara släpp alla spärrar och fylla dina öron med musik och det kanske hjälper för just din skrivkramp.

Har du några tips om hur du kan brukar lösa upp en skrivkramp, hör av dig.

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0