Har du blivit utsatt för freebooting?
9 januari, 2018
Varför skulle jag ljuga om min kunskap för att jag är kvinna?
Varför skulle jag ljuga om min kunskap för att jag är kvinna?
11 januari, 2018

Hur ser det ut när en influencer bryr sig?

influencer bryr sig

Tänkte att vi kunde titta närmre på ledtrådar till att se om en influencer bryr sig! För mig handlar närvaron på webben om genuinitet. Att om vi skriver att något är bra så tycker vi så och liknande. Men det kan verkligen kännas som att många i branschen inte bryr sig om andra. Är den en influencer som bryr sig?

influencer bryr sig

Det armbågas sig fram och många använder bara människor som resurser. Utan att ge något tillbaka, utan bara tar och tar.Vilket jag personligen tycker är motsatsen till att bry sig.

Det bygger inte på en monolog

Pratar du till dina läsare/följare eller för dom? En typisk monolog som jag har sett är när en ställer en fråga och sen inte fortsätter konversationen med dom som svarar. Visst kan man missa ibland, men det är en skillnad på dom som försöker och de som bara inte bryr sig på riktigt. Det handlar ju om att startar du en konversation med en fråga, håll i den då och låt inte dina följare bara hänga där i luften.

Tar ansvar för det som de ger ut

Märker ut sin reklam noga på alla ställena som de publicerar innehållet som är sponsrat. Helt enkelt allt innehåll som produceras för det sponsrade innehållet ska mäskas ut även om du använder bilderna någon annanstans. De lägger inte en liten text i mitten eller använder sig bara av en hashtag  #samarbete. Är det reklam/sponsrat då är det och de är ärliga med det. Grymma influencer bryr sig om att att märka sitt innehåll ordentligt.

Visst vill du att en influencer bryr sig!?

Det kanske säger sig själv att som följare vill vi ju veta att influencer bryr sig att vi följer dom eller interagerar med dom. För det känns så passé att bara hålla en envägs kommunikation. Vi hänger ju på Sociala media varför inte slå slag i saken och var social 🙂 Har du förslag på vad som visar att en influencer bryr sig som jag har missat. Berätta i en kommentar och visa att du finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *