26 februari, 2015

Hur man kan hacka Instagram och varför

Det finns mängder av olika tutorials som du visar hur du kan hacka Instagram. Men hur hittar du dom? Och varför? Allt som finns på nätet kan man ta sig in i, med kunskap. 

Skillnad på hacker och cracker, först innan du tar dig in måste du känna till dessa två. Vad de är och vilken du vill vara. Hacker är någon som bara tar sig och för att titta. En cracker förstör, lägger upp saker som förstör för personen som har kontot. Vem vill du vara?

I detta inlägget kommer jag inte lägga upp tutorials på hur du kan hacka Instagram för att de kan skada andra om du nu bestämmer dig för att förstöra för någon annan. Därför tänkte jag snacka med dig om hur du kan boosta dina Instagram följare. Det är inte så att jag har hur många följare som helt på Instagram, men 900+ har jag fått med hjälp av denna metoden.

Hacka Instagram

Det här är hur jag hacka Instagram.

Det finns flera olika sätt att hitta sina följare och detta är bara ett. På Instagram finns det fyra sätt att marknadsföra sig på. Likes, följa, kommentera och hashtags. För vi riktar in oss på de som är inne på appen inte de som klickar på en länk på din sida. Så här ser det ut för mig:

 • Lägg upp en bild
 • Hashtagga den
 • Gå in på samma hashtags och gilla bilder
 • Varje bild du gillar extra mycket gå in på personen som lagt upp den
 • Gå in på personens följare och gilla deras bilder

På detta sättet hittar du din målgrupp. De som gillar den typen av bilder du lägger upp. så mitt hur man hackar Instagram är egentligen ett smart sätt att hitta din målgrupp. Vad skulle du göra om du  hacka Instagram?

 

 

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

19 Kommentarer

 1. Viktoria Eriksson

  så bra tips! ska testa! 🙂

  Svara
 2. Amanda♥

  Bra skrivet inlägg!

  Svara
 3. Mathilda

  SV. Jag vet mycket väl att det högerklicksblock inte skyddar fullt ut, men det är inte alla som vet hur man kommer åt bilden. Förstår dock inte på vilket sätt det skulle störa dig? För på vilket sätt skulle det underlätta för dig eller för någon annan om ni kunde högerklicka å min blogg? Förklara gärna! 🙂

  Har haft vattenstämplar förr men tycker att det i många fall endast förstör bilderna då man måste ha den i stort sätt mitt i om det ska skydda något överhuvudtaget, och har därför valt att göra såhär istället.

  Svara
  • Johanna

   Jag förstår inte varför man skulle använda något som inte skyddar. Och igenom att ha högerklicksblock stänger du ute alla som behöver hjälp med att läsa vissa ord, eller rättstavning och sånt. Det finns mängder av saker som högerblocksskydd hindrar och för inget skydd alls.

   Svara
 4. Henrik Olsson

  Jag har svårt att förstå syftet med att förstöra för andra :/

  Svara
  • Johanna

   Yes, men jag har sett att det är många som tar sig in på konton för att lägga upp saker som ”ja är en hora” eller liknande.

   Svara
 5. Mathilda

  Absolut himla tråkigt att det blockar program som de du nämnde där uppe, dock är det aldrig någon med de svårigheterna som skrivit till mig om det – därför tycker jag det är lugnt!

  Jag känner inte att jag ”stänger ute” någon så som du tycker. Det du skrev om tillexempel de som har ordböcker till hjälp, om du då menar att dem kopierar texten och klistrar in på en ordbokssida för att få hjälp (som jag förstod det), så behöver man inte högerklicka för att kunna göra det.

  Jag har märkt en märkbar skillnad sen jag satte högerklicksblock på att jag inte lika ofta hittar mina bilder hos andra eller på andra sidor där andra påstå sig ha tagit bilderna – så jo för mig har det hjälpt!

  Absolut ska alla kunna ta del av nätet, men det betyder inte att någon ska ”behöva” kopiera mina bilder, utan dem får gärna ta del av dem och kolla på dem när de är inne på min blogg istället 🙂

  Svara
  • Johanna

   Okej, nej, det finns funktioner som är inbyggda i chrome som vill du googla detta?! Om du markerar en text och sedan högerklickar så får du fram det alternativet. Bara för att nämna en.

   Svara
 6. Mathilda

  SV: Jag använder mig främst av Safari, men vad jag vet kan man på de flesta datorer kopiera genom att markera texten och sen trycka in cmd + c och på så sätt kopiera och klistra in på en ordbokssida eller liknande!

  Svara
  • Johanna

   Ja kalla mig lat men jag gillar att bara behöva markera texten och sedan högerklicka för att välja googla. Och jag gillar att släppa in alla som vill läsa det jag har att säga inte exkludera någon.

   Upp till var och en att vara med och bygga ett bättre nät där alla får vara med. Att blockahögerklick exkludera du de som behöver använda de. Och nu är du medveten och du kan du göra ett aktivt val.

   Svara
 7. sandra

  haha förstår inte att folk orkar hålla på så, men å andra sidan har jag ”bara” 53 följare så 😉

  Svara
  • Johanna

   Ja det är ett sätt att lära sig att känna igen sin målgrupp. Inget mer 🙂

   Svara
 8. Mizca

  Det är väl inget fel med att göra så? Det händer att jag går in på andra via hashtags bara för att få se om de har liknande bilder man kan titta på, speciellt jag som håller på mycket med pyssel – man får ideer och kan utbyta dem också 😀

  Svar: Åh, tusen tack!!! Verkligen.

  Svara
  • Johanna

   Grymt. De e ju så de ska vara 🙂 hitta dom med samma intresse som du har.

   Svara
  • Johanna

   Klart att det inte är 🙂 Grymt att hittar fler som lägger upp samma saker dom du 🙂

   Svara
 9. marina

  sv. tack detsamma. 🙂

  Svara
 10. Mohamad

  Hej
  Jag förstör inte hur !!! 🙁
  Kan du skicka bilder och brätte lite mer för mig 🙁
  Tusen tack

  Svara
  • Johanna

   Hej, vill du ha en tutorial i hur man trycker sig vidare i Instagram?

   Svara
 11. Sofie

  Vilket bra tips!

  Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Hur man kan hacka Instagram och varför
 • Det här är hur jag hacka Instagram.
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Webbhotell kraften bakom en hemsida