Det ska inte vara svårt att ta hand om sin profil på webben. Som Hemsidan, instagram, facebook och så vidare. Det svåra är aldrig att göra det, utan veta hur. Och det kan vara en hel djungel att ens hitta någon hjälp. Därför startade jag denna kategorin för att det ska bli lättare för alla att hitta hur man göra olika saker på webben.

17 september, 2019
En lätt tutorial på hur du lägger in mailadresser i gmail

Lägg till fler mailadresser i din gmail

Du kan ta emot och skicka från flera e-mailadresser på Gmail. Vilket  jag använder dagligen. Jag kör på systemet allt i samma inkorg bara olika mappar. Så att jag vet vart ifrån det kommer. Och jag tänkte visa dig hur jag satte upp min gmail på ett snabbt och enkelt för några år sedan. Som min nära vän Mikaela visade mig hur man gjorde första gången. Visst tar det lite tid i början och du kommer behöva avsätta 2 timmar för att sortera upp allt. Men det är 2 väl […]
3 september, 2019
Johanna sitter och Fixar din egna linktree

Hur du enkelt kan göra din egna linktree gratis på din hemsida

Du behöver inte linktree för att skapa en landningssida från instagram. På under 4 minuter så kan du ha din egna linktree inspirerade sida helt gratis i WordPress. Så vad säger du ska vi vässa din marknadsföring lite?! Du kommer i detta inlägget få ta del av en steg försteg guide på hur du gör. På mindre än 4 minuter och skälet till att jag gör detta inlägget är för att även om linktree är bekvämt så är det inte helt bra att använda som din landningssida. Med linktree är […]