Varför du ska välja vilka sociala medier du ska använda
30 juni, 2015
5-enkla-steg-till-ett-bättre-innehåll-enklaknep
Hur du kan bli en bättre bloggare, organisera dina inlägg
3 juli, 2015

Hur du kan städa ditt virtuella hem

Vi är ju ganska matade från början i att städa våra rum och senare våra egna hem. Men ibland glömmer vi bort att vårt virtuella hem även behövs skuras rent. Bloggen behövs rensas från sånt som inte passar in i din nisch längre. Bilder som du aldrig har använt utan bara laddat upp. Men vart ska man börja?

virtuella hem

 

Din sida på nätet är som ditt virtuella hem, där alla kan titta in och se allt som du vill att de ska se, men i bland glömmer vi att gamla inlägg som inte längre är aktuella är som smutsig stinkande disk. Den skapar ett brus (svårt att uppfatta vad du vill framföra) som kan skada ditt varumärke. För mig blev det lättare att städa upp min blogg när jag började tänka på den som mitt virtuella hem och bli mer aktiv i vad jag vill visa och inte. Min fokus är ju på utveckling och bygga ett mer fridfullt liv, därför ska inte min blogg ha inlägg om olika stensorter. Japp jag har skrivit ett inlägg om stenar för några år sedan som nu är borta, haha.

Ja, det är ett kämpigt projekt till en början eftersom du kanske aldrig har rensat dina blogginlägg. Då kan det vara en del att gå igenom. Det kan kännas som en omöjlig uppgift att städa sitt virtuella hem, men börja med att ta det i små etapper, 2- 3 månader i taget. Så ska du se att det snart är gjort.

Genom att rensa och organisera din blogg kommer ditt varumärke att bli starkare eftersom du städar bort det som gör läsaren förvirrad på vad du står för. Ta första steget och börja rensa upp all bråte i ditt virtuella hem och väx dig starkare genom att se din egna utveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *