Hur du kan skapa ett namn till din sida

8 januari, 2015

Det finns mängder av olika metoder på hur du kan skapa ditt namn till din sida. De finns ju mängder av kriterier som namnet ska uppfylla för att det ska vara ett bra namn för din sida.

enklaknep

  • Passa nischen
  • Kort
  • Lätt att komma ihåg

Passa nischen kan vara svårt om du inte vet vad du vill skriva om. Ibland kan skrivsuget komma och du vill bara få ur dig det du har i huvudet. Klart att det funkar det med, men det är att föredra om du vet vad du vill skriva om. Min sida skulle ju kunna heta matjohanna eller fitnesslife, det passar ju inte det jag skriver om. första steget till ett bra namn är att veta vilken nisch du skriver om.

Kort namn är viktigt. Det är jobbigt att skriva in långa namn i webbläsaren. Det är även svårt att komma ihåg långa namn.

Lätt att komma ihåg är det viktigaste när du skapar ditt namn. du vill ju att dina besökare ska komma ihåg dig och besöka dig igen.

När du skapar ditt namn prata med dom runt omkring dig, det hjälper dig att hitta det namnet som passar bäst. När jag skapade namnet på denna sidan satt jag och min farmor och spånade på idéer i den nischen jag ville skriva om.

Har du redan en sida? Hur kom du ett namn till din sida? Vill du byta namn på din sida?

Vill du läsa mer?!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0