9 idéer som förändrar din blogg
9 idéer som förändrar din blogg
17 september, 2015
koppar
Har någon kopierat det du skrivit?
25 september, 2015

Hur du kan göra ditt Facebookkonto säkrare

facebookkonto säkrare

Dags att inte bara läsa om hur du gör utan att också göra det! 10 minuter för att göra ditt Facebookkonto säkrare. Vi har mycket minnen och kontakter på Facebook det hade varit synd om du förlorade det bara för att du inte la 10 min för att uppdatera ditt konto. 

facebookkonto säkrare

Det här är vad vi kommer att göra:

  • Säkerhetskontroll
  • Begränsa inloggning

Har du gjort en säkerhetskontroll på det senaste?

Säkerhetskontroll

säkerhetskontroll 2

Gå igenom de tre stegen för att fräscha upp ditt Facebookkonto, steg två är extra viktigt att gå igenom då det är alla tillägg som du har på din Facebook. Gör dig av med de som du inte använder. För alla tillägg samla information om dig och du vill väl inte ge information till de tilläggen du inte använder?

Begränsa inloggningsmöjligheterna = säkrare konto

Visste du att du kan få ett mail varje gång du loggar in från en ny webbläsare eller enhet? Det kan förhindra att ditt konto blir kapat eller se om andra som kan ditt lösenord snokar på din Facebook. Den fantastisk inställningen hittar du inne på InställningarSäkerhet Inloggningsvarningar

fb inställningar

Fb login inställningar

 

Hur ofta tittar du in på dina Facebooks inställningar? Det är lätt att glömma det när allt funkar som det ska. Dags att ge dina värdefulla minnen och kontakter 10 minuter att uppdatera dina säkerhets inställningar så att du inte får ditt konto kapat eller att tillägg samlar mängder av information om dig för att sälja vidare det. Utmana dig själv och dina vänner på att göra Facebookkontot lite säkrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *