Hur du kan få mer tid till annat
29 januari, 2015
10 saker jag tror på, 2015
3 februari, 2015

Bloggplanering, hur du blir en bloggninja!

Det bästa är att hitta något som funkar för dig. Tyvärr finns det inte en mall som passar alla. Mitt sätt kanske passar dig vem vet? Jag som person behöver en strikt bloggplanering där varje ruta fylls i var för sig. Detta  för att när jag vill bryta ifrån det, ska jag göra det medvetet.

bloggplanering

Saker som jag använder till min bloggplanering:

 • En pärm
 • Register till pärmen
 • Hålslagare
 • Skrivare
 • Papper
 • Penna

I början när jag testade bloggplanering skrev jag allt för hand på ett papper, detta gjorde att det såg olika ut från vecka till veckan. Och var inget vidare sätt att planera sin blogg på (inte för mig i alla fall). Jag skapade en design som skulle se likadan ut varje dag och månad. Detta gjorde att jag blev mer effektiv och snabbare på att planera mina inlägg(och skriva dom).
Vad bloggplaneringen innehåller:

 • Månadens mål
 • Checklistor
 • Tema för veckorna
 • Idé (rubrik)
 • Taggar
 • Fokus ord
 • Datum

Vill du ladda ner en del av min planering kan du gör det här nedanför.

[wpdm_package id=’6561′]

 

 

1 Comment

 1. […] När det gäller bloggen så använder jag mig av en svart skrivbok som jag skriver upp en idé om ett inlägg. Ibland kan det bara vara en rubrik och några stödord, ibland skriver jag hela inlägg. Jag har också ett bloggplanerings papper som om Ni vill kan ladda ner HÄR […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *