30 januari, 2015

Bloggplanering, hur du blir en bloggninja!

Det bästa är att hitta något som funkar för dig. Tyvärr finns det inte en mall som passar alla. Mitt sätt kanske passar dig vem vet? Jag som person behöver en strikt bloggplanering där varje ruta fylls i var för sig. Detta  för att när jag vill bryta ifrån det, ska jag göra det medvetet.

bloggplanering

Saker som jag använder till min bloggplanering:

 • En pärm
 • Register till pärmen
 • Hålslagare
 • Skrivare
 • Papper
 • Penna

I början när jag testade bloggplanering skrev jag allt för hand på ett papper, detta gjorde att det såg olika ut från vecka till veckan. Och var inget vidare sätt att planera sin blogg på (inte för mig i alla fall). Jag skapade en design som skulle se likadan ut varje dag och månad. Detta gjorde att jag blev mer effektiv och snabbare på att planera mina inlägg(och skriva dom).
Vad bloggplaneringen innehåller:

 • Månadens mål
 • Checklistor
 • Tema för veckorna
 • Idé (rubrik)
 • Taggar
 • Fokus ord
 • Datum

Vill du ladda ner en del av min planering kan du gör det här nedanför.

[wpdm_package id=’6561′]

 

 

Vill du läsa mer?!

11 faror som gör att din blogg tar över ditt liv

11 faror som gör att din blogg tar över ditt liv

När jag investerar i något då investerar jag verkligen i något. Du kanske är likadan? När du kör så kör du hårt. Det handlar om att du gillar det du skapar. Att det du ger värde till ditt och andras liv. Bloggen är den platsen som du har möjlighet att påverka. Men om man inte är försiktig kan det ta över ens liv. Som Siranee skulle sagt "är det...

läs mer
Att organisera din blogg kan vara något av det viktigaste du gör

Att organisera din blogg kan vara något av det viktigaste du gör

Vi alla vill ha saker presenterade för oss i en ordning. Från viktigt till mindre viktigt. Om du då inte är undantaget. Den här bloggen är hyfsat strukturerad trotts att den behöver vässas lite på strukturen för att ta fram sånt som är lite viktigare än annat. Men hur kan vi tänka när vi organiserar bloggen och varför är det ens viktig. Allt ditt...

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *