Högre tryck än förväntat

3 februari, 2016

I ett tidigare inlägg frågade jag om någon var intresserad av att bli fotograferad i Göteborg. Trycket var väldigt hård på min mail och några kommentarer på sida. Tyvärr kommer jag inte att kunna fotografera alla. Jag kommer att höra av mig under dagen. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så många som (även jag) tycker det är lite tröttsamt att fota sig till bloggen. 

Gick igenom lite bilder från en tidigare fotografering, med härliga Sofia. Än så länge har hon inte börjat blogga men det kanske kommer.

sofia

Hoppas att din dag blir fantastisk. (Du som läst mina tidigare inlägg detta är ett medelmåttigt inlägg 😉 ) 

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

2 Kommentarer

 1. Sandra SG

  Så fin blogg! 😀

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0