Fotografera dig
Fotografera en bloggare i Göteborg?
2 februari, 2016
Hur research förändrar ditt innehåll
Blogging Café, hur research förändrar ditt innehåll
4 februari, 2016

Högre tryck än förväntat

sofia

I ett tidigare inlägg frågade jag om någon var intresserad av att bli fotograferad i Göteborg. Trycket var väldigt hård på min mail och några kommentarer på sida. Tyvärr kommer jag inte att kunna fotografera alla. Jag kommer att höra av mig under dagen. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så många som (även jag) tycker det är lite tröttsamt att fota sig till bloggen. 

Gick igenom lite bilder från en tidigare fotografering, med härliga Sofia. Än så länge har hon inte börjat blogga men det kanske kommer.

sofia

Hoppas att din dag blir fantastisk. (Du som läst mina tidigare inlägg detta är ett medelmåttigt inlägg 😉 ) 

2 Comments

  1. Sandra SG skriver:

    Så fin blogg! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *