Hitta sin plats i influencer-världen är inte helt lätt!

Du vinner alltid på att hitta rätt personer som kan stötta dig och bolla idéer när du behöver det som mest. Men att hitta sin plats/tribe är inte helt lätt. Så jag tänkte varför inte skapa en plats med hjälp av min trogna vapendragare Siranee. Lyfter vi mötet emellan influencer till en helt ny nivå. Att inte bara träffas och snacka över en fika utan att fokusen ligger på utveckling på individuell nivå och i gruppen. Har du hittat din plats i influencer-världen? 

Hitta sin plats i influencer-världen är inte helt lätt!

Vi är många och alla går inte ihop med alla. Vissa ser dig bara som en resurs, någon att synas med men inte lägga ner arbetet som behövs för att främja en riktig relation. Jag var extremt naiv när jag begav mig in i influencer-världen, men nu har jag lite mer skinn på näsan.

Därför är det viktigt att hitta sin plats

När jag läser många amerikanska bloggar så brukar de skriva om att hitta sin tribe. Och jag tycker verkligen att det ordet är bra för benämningen, för sin plats är att hitta sin tribe. Att omge sig med människor som investerar i dig så som du investerar i dom. För då utvecklas du som person i ultrafart utan att ens känna av det. För att du påverkas av dom som du umgås med. Se till att det är rätt personer så att du kommer framåt.

Visst kommer en och annan nitlott korsa din väg

Du kommer att stöta på en och annan som bara vill använda dig som resurs. Det viktiga är att när du har upptäckt det bestämma dig vad du vill göra. Behöver du har en person i din närhet som vill rida på dig eller vill du ha någon som springer bredvid dig? Det som är viktigt när du träffar viktiga människor är att du vet vad du har för värdegrunder och håll dig till dom. För en giftig person kommer alltid att testa dig och pusha så hårt de kan för att se hur mycket de kan få ut av dig. Ta hjälp av dom som du litar på för att finna stöd när du sätter gränser eller helt enkelt tar bort människan från din omgivning.

Vi är många och det finns människor till allt

För mig är att hitta sin plats är att hitta dom du vill umgås med som balanserar dig och din närvaro på webben. Och inte de som ger din sjyssta bilder till ditt flöde. Det jag ville säga med detta inlägget är att sök dig till grymma människor och gör dig av med som som tar din energi. Det är alltid lite känsligare med att bygga vänskap när man är offentlig för du kommer alltid att få frågor om ni helt huxflux inte syns tillsammans på bilderna. Vi har ju sett många ”nasty” influencer bråk i våra dagar, det var nog ett av mina smartaste drag att lägga fokus på vem det var jag umgicks med.

Det handlar nästan aldrig om att människor alltid är dålig överlag. Men de kan vara dåliga just för dig. Därför ville jag skriva detta inlägget för att lyfta upp det. Efter ha varit med och drivit en workshop för influencers i 3 terminer lärde jag mig mycket. Så vad stoppar dig att fråga i någon grupp om en fika?!

Vill du läsa mer?!

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Vill du lyssna på inlägget istället?! I detta inlägget tänkte jag ta upp de 3 råden som är väldigt skadliga som jag hört flera gånger om. Detta inlägget kommer helt enkelt handla om: börja om med nytt konto, publicera flera gånger om dagen och skriv på engelska så når du ut till fler. Dessa är skadliga och jag kommer att berätta varför. Skapa ett...

läs mer
13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

Okej, jag tänkte att vi kunde göra en liten lista på vad jag har sett har negativ påverkan på din närvaro om du använder dig av för många platser på samma gång. De här punkterna gäller inte superstora företag som har flera resurser på plats för att sköta det massiva jobbet som sociala media är. utan som du och jag som sköter det själva. Och jag...

läs mer

8 Kommentarer

 1. Emelie Babunovic

  Jag har hittat min plats. Och sen har jag ju er i workshopen och det är så fantastiskt kul.

  Mycket bra inlägg!
  Kram

  Svara
  • Johanna

   Gött att du har hittat din plats 🙂
   kram

   Svara
 2. Miss Jennifer

  Nu man önskar att man bodde i Göteborg 😉

  Svara
  • Johanna

   Ja Göteborg är as grymt. Men du kan hålla ögonen öppna för vårt större event 🙂

   Svara
 3. Mikaela

  Superbra inlägg! Har hittat min plats och är såååå tacksam för de i min omgivning <3

  Svara
  • Johanna

   va kul att du gillade det. Ja man ska verkligen vara tackasm för dom man har runtomkring sig som hjälper en.

   Svara
 4. Tina. Lennholm

  Hej, väldigt bra blogginlägg med många bra tips.

  Jag gillar när du beskriver och sedan tar upp exempel om hir en lan göra.
  Dock känns detta med tribe väldigt svårt tycker jag.
  Jag har verkligen försökt men ofta blir det alltid för spretigt. Väldigt frustrerande 😅

  Återigen tack för en fantastisk blogg med så mycket bra tips 👏🏻

  Vänliga hälsningar
  Tina. Lennholm

  Svara
  • Johanna Bergsro

   Du har helt rätt det är supersvårt med tribe! Men kämpa på. Jag tror du kommer lyckas.

   Ha en fin dag Tina

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *