Psst en liten hemlighet, ingen vet vad dom gör egentligen
Psst en liten hemlighet, ingen vet vad dom gör egentligen!
15 mars, 2018
Kommer Vero döda Instagram
Kommer Vero döda Instagram?
19 mars, 2018

Hitta sin plats i influencer-världen är inte helt lätt!

Hitta sin plats i influencer-världen är inte helt lätt!

Du vinner alltid på att hitta rätt personer som kan stötta dig och bolla idéer när du behöver det som mest. Men att hitta sin plats/tribe är inte helt lätt. Så jag tänkte varför inte skapa en plats med hjälp av min trogna vapendragare Siranee. Lyfter vi mötet emellan influencer till en helt ny nivå. Att inte bara träffas och snacka över en fika utan att fokusen ligger på utveckling på individuell nivå och i gruppen. Har du hittat din plats i influencer-världen? 

Hitta sin plats i influencer-världen är inte helt lätt!

Vi är många och alla går inte ihop med alla. Vissa ser dig bara som en resurs, någon att synas med men inte lägga ner arbetet som behövs för att främja en riktig relation. Jag var extremt naiv när jag begav mig in i influencer-världen, men nu har jag lite mer skinn på näsan.

Därför är det viktigt att hitta sin plats

När jag läser många amerikanska bloggar så brukar de skriva om att hitta sin tribe. Och jag tycker verkligen att det ordet är bra för benämningen, för sin plats är att hitta sin tribe. Att omge sig med människor som investerar i dig så som du investerar i dom. För då utvecklas du som person i ultrafart utan att ens känna av det. För att du påverkas av dom som du umgås med. Se till att det är rätt personer så att du kommer framåt.

Visst kommer en och annan nitlott korsa din väg

Du kommer att stöta på en och annan som bara vill använda dig som resurs. Det viktiga är att när du har upptäckt det bestämma dig vad du vill göra. Behöver du har en person i din närhet som vill rida på dig eller vill du ha någon som springer bredvid dig? Det som är viktigt när du träffar viktiga människor är att du vet vad du har för värdegrunder och håll dig till dom. För en giftig person kommer alltid att testa dig och pusha så hårt de kan för att se hur mycket de kan få ut av dig. Ta hjälp av dom som du litar på för att finna stöd när du sätter gränser eller helt enkelt tar bort människan från din omgivning.

Vi är många och det finns människor till allt

För mig är att hitta sin plats är att hitta dom du vill umgås med som balanserar dig och din närvaro på webben. Och inte de som ger din sjyssta bilder till ditt flöde. Det jag ville säga med detta inlägget är att sök dig till grymma människor och gör dig av med som som tar din energi. Det är alltid lite känsligare med att bygga vänskap när man är offentlig för du kommer alltid att få frågor om ni helt huxflux inte syns tillsammans på bilderna. Vi har ju sett många “nasty” influencer bråk i våra dagar, det var nog ett av mina smartaste drag att lägga fokus på vem det var jag umgicks med.

Det handlar nästan aldrig om att människor alltid är dålig överlag. Men de kan vara dåliga just för dig. Därför ville jag skriva detta inlägget för att lyfta upp det lite så att när vi skapar vår plats i influencer-världen att vi gör det medvetet. Har du hittat din plats än? Om inte och bor i Göteborg kan du söka till vår workshop. Där samlas vi för att utvecklas, två gånger i månaden minst. Här hittar du intresseanmälan!

6 Comments

 1. Jag har hittat min plats. Och sen har jag ju er i workshopen och det är så fantastiskt kul.

  Mycket bra inlägg!
  Kram

 2. Miss Jennifer skriver:

  Nu man önskar att man bodde i Göteborg 😉

 3. Mikaela skriver:

  Superbra inlägg! Har hittat min plats och är såååå tacksam för de i min omgivning <3

  • Johanna skriver:

   va kul att du gillade det. Ja man ska verkligen vara tackasm för dom man har runtomkring sig som hjälper en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *