10 budord sociala media
10 budord för sociala medier
18 november, 2015
När slappnar du av
När slappnar du av?
23 november, 2015

Hitta inspiration på Julmarknad

yllefolket

Nu drar alla julmarknader igång och fiffiga människor visa upp sina kreationer. Det är verkligen en av mina topp 10 kreativitet booster. 3 julmarknader hann jag med igår, sedan var både mina och sambons fötter trötta.

A la London designmarknad, var den första vi var på. Det skulle nog inte vara något som jag skulle rekommendera. Jag vet inte, men det var inte jätte inspirerande att vara där. Det var så oinspirerande att jag inte ens plocka upp kameran.

Nog om det jag fick min grymma inspirations kick när vi kom till remfabrikens hantverksjulmarknad. Fantastiska människor, glada, inspirerande och mycket inbjudande. Det är fantastiskt att de gav sin tillåtelse att jag fick fotografera deras verk. En av mina favoriter vad dessa ylledockor.

yllefolket yllefolket

Det fanns mycket att fotografera, det var verkligen en fantastisk samling av människor. Några fler bilder från den julmarknaden innan jag tröttar ut dig.

Remfabriken julmarknadbi vaxljus

Den sista och tredje julmarknaden som vi hann med innan fötterna ville ramla av, var självklart Lisebergs julmarknad. Det var lika mysigt som alltid. Dock var vi där innan det blev mörkt (första gången för mig, att vara där innan det blev mörkt). De måste ha varit stressigt att dekorerar om hela parken efter Halloween på Liseberg, nu syntes inte ett spår av den högtiden i alla fall.

Lisebergs Julmarknad Lisebergs Julmarknad Lisebergs Julmarknad  Mängder av energi tog jag med mig av alla intryck och underbara små samtal jag haft. Vi får ju ta vara på alla små trix för att hålla igång vår kreativitet. Eller vad tycker du?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *