Hitta din röst på bloggen

Vi alla har ett unikt sätt att skriva saker på. Det som är svårt är att hitta sin röst, vad vill du säga med bloggen och hur vill du säga det? Vi har två val låta stundens hetta bestämma hur vi ser ut på bloggen. Eller så kan du bestämma dig hur din röst på bloggen låter. 

Hitta din röst på bloggen

Men vad är din röst på bloggen? Även om det vi oftast möts av är text och bilder på bloggen, hur du bygger ditt innehåll ger dig din unika röst.

Skriva i talspråk

Det bästa sättet att skriva på är att skriva som du talar. Det finns ju talspråk och talspråk, vissa typ av talspråk platsar inte på din blogg. Det kan du bara avgöra som du läser ditt innehåll högt. Låter du som en fnittrande tonåring, med mycket …….. och hahah, !!!!??? dom bara,. Gick till café, åt en muffin, typ super god, handlade lite, hem sen igen. Vissa saker behöver lite mer inlevelse, lite mer berättande. Du behöver ge den en röst, vad vill du säga med det här? Vill du berätta vad du gjorde eller vill du bara skriva fragment av din upplevelse som bara får dig att låta Tråkig och jobbig som person?

Hitta din röst på bloggen pin

Du bestämmer hur din röst på bloggen låter

Hur seriös är du med din blogg? För det går alldeles utmärkt att skriva inlägg som en fnissig tonåring, men vill du verkligen låta som 14 år när du är över 20? För mig personligen är mitt svar nej, jag vill jätte gärna snacka med dig på ett sätt så att du inte missförstår mig och min idé med bloggen. Min röst på bloggen handlar om att att inspirerar briljanta människor, inget mindre.

Hur vill du att din läsare ska uppfatta dig?

Du bestämmer helt och håller hur du vill att dina läsare ska uppfatta dig som person. Om du inte vill vara ärlig emot dina läsare är det upp till dig, men då kan du inte heller klaga på när dina läsare anklagar dig för att vara falsk. Dags att hitta din röst och inte lämnad det åt slumpen hur du uppfattas på din blogg. Dags att starta redan idag och kolla på hur du uppfattas av dina läsare, är du nöjd med hur din röst låter på din blogg?

 

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Hitta din röst på bloggen
  • Skriva i talspråk
  • Du bestämmer hur din röst på bloggen låter
  • Hur vill du att din läsare ska uppfatta dig?
  • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
  • Webbhotell kraften bakom en hemsida