Hitta dig själv i allt höst-vimmel!

Det är inte bara värdet som ändrar på sig nu till hösten, vi måste hitta oss själva efter sommaren. Det är verkligen fantastiskt att se alla olika projekt som kickar igång till hösten. Det är som att många får en liten extra gnista efter sommaren, lite mer energi och kraften att starta upp mängder av projekt. Men hur kan du hitta dig själv i all höst-vimmel och satsa på rätt saker för dig? 

Hitta dig själv i allt höst-vimmel!

Ny och fräsch design på hemsida/bloggen eller varför inte starta upp en ny hemsida/blogg. Hösten är verkligen nyckelpunkten för att göra förändringar och starta upp nya saker. Men hur ska vi veta vad som är rätt för och oss?

Hitta dig själv och vad du vill lägga din tid på

För mig är att hitta sig själv att bestämma sig på vad du vill lägga din tid. Det går utmärkt att skapa sin egna blogg/hemsida, men vill du lägga dom timmarna/dagarna/månader det tar att både lära sig verktyget och skapa i det samtidigt? När du vill göra nått har du alltid två val, göra det själv eller delegera det. Och det är viktigt att hålla huvudet lite kallt nu när höst-vimlet slår till som starkast och alla projekt är nya och roliga. Just för att känna efter vad du vill lägga din tid på och inte.

Vad är viktigast för dig?

Bygga det från grunden eller använda dig av det. Allt kan du göra själv men vissa saker som smink väljer vi oftast att köpa för att vi har ingen lust att göra allt som krävs för att skapa sminket. Vi vill bara kunna använda oss av det. Testa olika färger, metoder och att applicera det. Likadant kan du tänka kring dina projekt, ibland är det mer lönsamt att låta någon annan göra förarbetet för att du sedan ska kunna använda dig av produkten och bygga dina planer kring att använd det istället för att bygga upp det.

Jag letar efter dig

Just nu är jag peppad inför hösten och älskar att bygga upp hemsidor/bloggar. Jag älskar verkligen att designa, koda upp och säkra sidor. Nu letar jag efter briljant människor som vill ha en fullt fungerande hemsida utan att behöva lägga ner tiden på att bygga grunden till den. Utan bara vill göra webben till en roligare plats med deras tankar/produkter. En design som är bara till för din hemsida, lika unik som du är. Är du en briljant människa eller känner du ett riktigt guldkorn som skulle behöva hjälp att komma igång med sin närvaro på webben. Hör av dig ([email protected]), hösten är till för förändringar!

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0