Hitta dina enkla knep för att lyckas med hemsidan eller dina sociala kanaler. Trender och sånt som man gärna vill ha lite koll skapa framgångsrika möjligheter.

12 november, 2019

Har influencers slutat vara relaterbara?

Hela idéen och styrkan hos influencers är just grejen att de är som vi. Vi kan relatera till deras liv och vad de gör, inte som kändisar som är på en annan nivå. Där vet vi att det vi ser inte är hela deras liv och vi har förståelse för att när de syns så gör det de mer polerat. Men Influencers de är ju som vi, eller har de slutat vara relaterbara? Det som det har surrat mest om i min omgivning är det om Isabella Löwengrip och inte […]
29 oktober, 2019

Varför ska dom läsa det du skriver?

Har du tänkt på kostnaden dom dina läsare betalar när dom läser din blogg? Jag har länge tänkt allt innehåll på webben som en byteshandel. Vi har massa saker som vi kan byta men då är frågan. Vad är det du delar värt? Hur räknar man ut ens värde. För mig har olika saker olika värde som inte är baserat på hur många “Likes” eller kommentarer. Informationen har ett värde som borde gå att räkna på eller? Jag kanske är helt ute och cyklar tycker du och det är helt […]
15 oktober, 2019

3 betydande böcker när du ska bygga upp din närvaro

En av de största hemligheterna bakom min närvaro är 3 böcker som inte alls handlar om hur man ska göra på webben. Utan sanningen är att lyckas på webben tror jag handlar mer om att göra saker. Inte skapa sig själv ett förstorat ego, för ett sårat ego kan sätta stopp för mycket. Är min tro men dessa böckerna har hjälpt mig att att bygga något jag aldrig trodde att jag kunde.  Innan vi går in på dom faktiska 3 böckerna så kanske vi ska sätta det i relation med […]
8 oktober, 2019
våga marknadsföra

Guiden för att våga marknadsföra sig själv

Det har varit sjukt svårt för mig att våga marknadsföra mig. Som egenföretagare är det avgörande om du kan leva på det eller inte. Vågar vi berätta hur jävla bra vi är? För mig har det varit en jävla uppförsbacke att komma dit jag är i att kunna marknadsföra mig. Och därför tänkte jag varför inte dela med mig? Det finns ju inget jag behöver hålla hemligt hur man lyckas att våga marknadsföra sig. Börja med att dokumentera istället för att marknadsföra dig Vi behöver inte lägga tyngden i att […]
26 september, 2019
johanna bergsro i fas 1

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar med vad vill du göra? Jag personligen vill hjälpa kvinnor att bygga sin plattform på webben så att de kan enkelt marknadsföra sig […]
24 september, 2019
Marknadsföring med infuencers

Hur du skapar en framgångsrik marknadsföring med influnecers

Intresset för marknadsföring med influnecers bara ökar och lönsamheten att hoppa på tåget kan vara exceptionell. Det finns många faror men också nästan måsten för att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering. Jag tänkte i detta inlägget dela med mig av vad jag har lärt mig om den typen av marknadsföring. Lönsamheten ligget rätt och lätt i vad du vill ha ut av det. Vi hör om och om igen hur någon använde sig av influnecers och sen köpte deras följare som galna. Även om […]
19 september, 2019
Toppbloggare vad är det?

Vad betyder det att någon är en toppbloggare?

Det finns obegränsat många toppbloggare på webben. Och som företagare kan det vara en smart strategi att använda sig av just bloggare för att marknadsföra sig. Så när en person skriver till dig och säger att jag är toppbloggare och vill samarbeta så vet du vad det betyder på ren svenska. När vi tittar på det så har alla bloggportaler en lista på vilka bloggare som får mest besökare just på deras sida. En bloggprotal är oftast en plats där man kan blogga helt gratis och de tjänar pengar på […]
10 september, 2019
kraften bakom webbhotell

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida. Webbhotell är motorn bakom din hemsida, platsen där all din information lagras. Så att den i sin tur […]
5 september, 2019
Skriva för webben

Hemliga verktyget som hjälper dig att skriva bättre på din hemsida

Det är inte helt lätt att skriva bra texter på webben. Så när jag  fick rekommendationen av en vän att testa ett verktyget blev jag as lycklig. För hela grejen med att skriva bättre texter handlar om att dom ska vara lätta att läsa. Du kanske har testat lix räknaren som hjälper dig med att skriva bättre texter? Om inte Då måste jag berätta för dig hur det hjälpte mig att skriva bättre på min hemsida. Det spelar ingen roll hur fina ord du kan om din läsare inte förstår […]
29 augusti, 2019
anteckningsblock och penna

Har du zombie-innehåll på din hemsida?

Det är bevisat om och om igen att all information på våra sidor är inte bra för sidans hälsa. Zombie-innehåll är både sidor och blogginlägg som blir besökta eller ger sidan något. De ligger just nu bara och tar liv från din sida. När jag började läsa om detta fenomen så kände jag bara att jag ville dela det med dig! Vi alla kan nog behöva en rensning och organisering av våra sidor. Jag började för ett år sedan att gå genom mitt innehåll och bena ut det innehållet som […]