[rev_slider blog-head]

Hitta dina enkla knep för att lyckas med hemsidan eller dina sociala kanaler. Trender och sånt som man gärna vill ha lite koll skapa framgångsrika möjligheter.

10 september, 2019
kraften bakom webbhotell

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida. Webbhotell är motorn bakom din hemsida, platsen där all din information lagras. Så att den i sin tur […]
5 september, 2019
Skriva för webben

Hemliga verktyget som hjälper dig att skriva bättre på din hemsida

Det är inte helt lätt att skriva bra texter på webben. Så när jag  fick rekommendationen av en vän att testa ett verktyget blev jag as lycklig. För hela grejen med att skriva bättre texter handlar om att dom ska vara lätta att läsa. Du kanske har testat lix räknaren som hjälper dig med att skriva bättre texter? Om inte Då måste jag berätta för dig hur det hjälpte mig att skriva bättre på min hemsida. Det spelar ingen roll hur fina ord du kan om din läsare inte förstår […]
29 augusti, 2019
anteckningsblock och penna

Har du zombie-innehåll på din hemsida?

Det är bevisat om och om igen att all information på våra sidor är inte bra för sidans hälsa. Zombie-innehåll är både sidor och blogginlägg som blir besökta eller ger sidan något. De ligger just nu bara och tar liv från din sida. När jag började läsa om detta fenomen så kände jag bara att jag ville dela det med dig! Vi alla kan nog behöva en rensning och organisering av våra sidor. Jag började för ett år sedan att gå genom mitt innehåll och bena ut det innehållet som […]
27 augusti, 2019
Vad du behöver när du ska köpa en hemsidan, anteckningsblock

3 användbara knep när du ska köpa en hemsida/blogg

Att köpa en hemsida är ett stort beslut och kan kosta skjortan. Men för att få ut så mycket som möjligt i din investering finns det några knep. Med en inblick i hur det fungerar bakom kulisserna. Tänkte jag dela med mig av de viktigaste punkterna som alla borde ha med sig när de ska köpa i en hemsida. En hemsida består av två block skulle man kunna säga. Ett webbhotell och ett hemsideverktyg, vanligaste är WordPress. Om man skulle göra om dessa till ett hus, skulle webbhotellet vara grunden […]