Hemma från Grekland och jobbet började redan några timmar efter jag landat

Lite över 24 timmar sedan jag hastigt kom i i lägenheten och kastade ur allt ur väskorna för att få några timmars sömn innan jobbet började. 62 mail väntade på mig och har inte hunnit beta av dom än. Men det kommer. 8 maskiner tvätt, en skål jordgubbar och självklart några koppar te senare står framför dig och bloggen. Mycket som ska göras innan workshopen startar upp, designa några sidor och framför allt det projektet som jag hoppas att kicka igång nästa vecka. 

Höstens projekt

Grekland va super nice, älskade verkligen att vara där i 14 dagar. Vi var på vinprovningar, honung, snorkla och utforskade massa skrymslen av Rhodos. Åt skitbra och skitdålig mat. Shoppade supergott vin och vin som fick mig att vilja kräkas. Det bästa var att jag fick en paus från alla måsten, luriga människor och att laga mat.Men nu kom jag tillbaka igår med massa ny energi! Och du och jag kommer att kicka igång denna hösten med glitter och glamour.

Workshopen kommer att starta

10 tillfällen har vi planerat in nu, så 2 tillfällen varje månad. Detta för att vi verkligen är seriösa med detta att bygga ett nära nätverk här i Göteborg. Där vi kan lära oss av varandra! Blogga är ingen solidaritets grej. Va en i gänget och sätt av tid för en av ditt största intresse att influera människor på webben! Vi vill ha med dig och brinner fullhjärtat att utvecklas och skapa blogg-Göteborg starkare på marknaden. När jag menar vi snackar jag självklart om min kompanjon och Siranee (Thaimorsan). Så var inte en fegis eller gör ett halvhjärtat försök och bara anmäl dig! Var med investera i dig och din blogg! Det är kostnadsfritt!

Bloggen kommer att genomgå lite förändringar

Förutom workshop så kommer bloggen att få lite puff, då jag länge har försummat den. Så lite nya samtalsämnen kommer att komma upp. Även ett nytt försök att göra lite mer filmer kommer att göras. Just för att ibland är det lättare att kolla på när någon gör än att bara läsa om det. Mer om detta kommer lite senare i höst. Det kommer att bli mer göra själv saker på bloggen och många av de vanligaste frågorna jag får kommer att komma upp på bloggen. Så vet du vad som händer här lite under hösten.

Glöm inte att anmäla dig till Göteborgs workshop!

Om du vill är det bara att skicka ett mail till mig på [email protected] Så kommer du att få all information som du behöver. (Vi är inte helt klara med förhandlingarna, men så fort vi är det så kommer all information ut till dig som vill ha den.)

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0